Özel Ambulans Şoförü Alımı

Türkiye genelinde özel sağlık kurumlarının çoğalması ile birlikte bir çok kişinin iş başvurusu yapabileceği pozisyonlar ortaya çıktı.

Özel Ambulans Şoförü Alımı

Türkiye genelinde özel sağlık kurumlarının çoğalması ile birlikte birçok kişinin iş başvurusu yapabileceği pozisyonlar ortaya çıktı. Sağlık sektöründe faaliyetlerine devam eden hastaneler için ambulans şoförü alımı yapmak üzere iş ilanlarını yayınlamıştır. Ambulans Şoförü olarak çalışmak isteyenlerin başvuru yapabileceği ilanları inceleyerek uygun olan iş ilanlarına başvuru yapabilirler.

Sektördeki iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız haberimizin devamında ambulans şoförü olmak için başvuru şartlarını inceleyebilirler. Ayrıca hastanelerin ambulans şoförü olarak çalışmak isteyenlerden hangi niteliklere sahip olmasını istediğinizde detaylı şekilde görebilirsiniz.

Ambulans Şoförü Alan Kurumlar

  • Asrın Sağlık ve Ambulans Hizmetleri Tic. A.Ş.
  • Can Ambulans Sağlık
  • SOS International Ambulans Servis
  • Baran Ambulans
  • Şehir Ambulans Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş.
  • Başkent Ambulans İmalat San.

Özel Ambulans Şoförü Alımı yapacak olan kurumlar ilanlarını 2018 yılı içinde yayınlamaya devam ediyor. Yukarıda verdiğimiz pozisyonlar alım yapan kurumlar arasından sadece bir kaçıdır. Bundan dolayı bu verdiğimiz şirketler sürekli değişmekte ve güncellenmektedir. Öncelikle ambulans şoförü olma şartlarını taşımanız gerekmektedir. E sınıfı ehliyet sahibi olmalı ve buna en az 5 yıl süreyle sahip olmalısınız.

Bunun yanında ilk yardım eğitimi almış olmalı ve SRC belgesine de sahip olmanız gerekmektedir. Ambulans şoförü acil durumlarda ya hastaya ulaşmaya veya hastayı hastaneye ulaştırmakla görevli olduğu için akan trafikte araç kullanma konusunda tecrübeli ve soğukkanlı olmalıdır. Eğer sizde diğer ambulans şoförü alımı yapan hastanelerin ilanlarına ulaşmak istiyorsanız hemen alttaki linke tıklayıp ilanların yayınlandığı sayfaya ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/1xYXFw

 
Ambulans Şoförü Alımı Şartları Ambulans Şoförü Alımı İlanı Lise Mezunu Ambulans Şoförü Alımı 2019 Ambulans Şoförü İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Serkan koç     2020-10-14 Ambulans şoförü olmak istiyorum.
Aytekin cincioğlu     2020-03-25 E sınıfı Ehliyetim var src var ilk yardım sertifikam ve ilk yardımcı kartım mevcut psikoteknik belgem var Evraklarım tamdır. Ambulans şöförü olarak çalışmak istiyorum. Istanbul Bahçelievler
Remzi celik     2019-10-08 Uzun yol şöfilüğüm var vede sosyal hizmet Evde bakım şöförlüğü yaptım sosyal hizmetler Evde bakım belgesini sahibim 8 yıllık şoförlük deyimim Evde ağır vasıta ehliyetim Src belgelerine sahibin
rüştü yıldız     2019-09-16 9 yıldır ıstanbulda tıcari taksı şöföruyum 43 yasındayım E D ehlıyet var kamyon otobus tercubem var butun belgeler var ilk yardım seftıkam var 25 yıllık sürücüyum sehirlerarası fark etmez bagcılarda ikamet ediyorum evli surumluluk sahibiyım biraz ingilizce arapça var
Göksel     2017-03-23 Ambulans şoförü olmak istiyorum
Sedat aşkın     2017-01-01 Ambulans şoförlüğü için baş vurmak istiyorum çok yetenekliyim
sevdin çelik dede     2016-12-22 Ambulans şoförlüğü ıçıñ