Özdilek Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Merhaba değerli okurlarımız ülkemizin en bilindik markası olan Özdilek 1971 yılında Bursa ilimizde kurulmuştur.

Özdilek Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Merhaba değerli okurlarımız ülkemizin en bilindik markası olan Özdilek 1971 yılında Bursa ilimizde kurulmuştur. Özellikle büyük alış veriş merkezlerinin aranan bir markası haline gelmiş olan Özdilek son yıllarda açmış olduğu AVM ler ilede isminden bahsettirmeye başlamıştır. Özdilek firmasında kariyerini devam ettirmek isteyen iş arayanlar yayında olan ilanları inceleyerek uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiz. Hem beyaz yaka hemde mavi yakalı personel alımı yapan marka farklı pozisyonlarda iş imkanları sunmaya devam ediyor.

Son yıllarda yaptığı yatırımlar ile alış veriş merkezlerine açtığı büyük mağazalarında satış danışmanı pozisyonunda çalışmak isteyenler için de ilanlar yayınlamaktadır. Özdilek İnsan Kaynakları departmanı farklı illerde alım yapmak üzere 46 farklı pozisyon yayınlamıştır. İkamet ettiğiniz illerde boş kadrolar için ilan sayfası üzerinden pozisyonları incelemelisiniz.

Özdilek İş İlanları

⇒ İnşaat Elektrik Teknikeri
⇒ Unlu Mamüller İmalat Şefi (Afyon)
⇒ Şantiye Şefi
⇒ Genel Alan Temizlik Görevlisi
⇒ Bellboy
⇒ Gıda Mühendisi

Yayında olan 49 ilan içerisinden bir kaçını sizlerle paylaşıyoruz. İş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız acil işemi ihtiyacınız var? Yayında olan ilanlar içerisinden size uygun olan pozisyonlara hemen başvuru yapabilirsiniz. Özdilek AVM ve Özdilek mağazaları bünyesinde çalışmak istiyorsanız yayında olan ilanları alttaki linki kullanarak görebilirsiniz.

Özdilek İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/ozdilek-is-ilanlari-c1241-p2634

 
Bursa İş İlanları Bursa Personel Alan Firmalar 2017 Özdilek AVM İş İlanları 2017 Özdilek Bursa İşçi Alımı 2017 Özdilek Personel Alımı Başvuruları 2017 Personel Alımı Bursa Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.