Otopark Görevlisi İş İlanları 2017

B sınıfı ehliyeti olan gençler ve 30 yaşını geçmemiş olanlar için firmalar her gün onlarca otopark görevlisi alımı için ilan yayınlamaktadır. işte detaylar..

Otopark Görevlisi İş İlanları 2017

Ülkemizde iş arayan bir çok insan ehliyeti sayesinde her hangi bir deneyimi olmadan bu ilanlara başvuru yaparak iş sahibi olabilmektedir. Özellikle gençlerin çok fazla tercih ettiği işlerin ilk sırasında gelen meslek yorucu olmadığından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Otopark görevlisi olmak isteyenler farklı bir çok sektörde kolaylıkla iş bulabilmektedir. Oteller, özel hastaneler, cafeler, restorantlar, belediye tesisleri gibi farklı bir çok alanda asgari ücret ile çalışacak otopark görevlilerine ihtiyaç duyuluyor. Eğer sizde araba kullanabiliyorsanız görev verilen yerlerde araç park edebilirseniz sizde otopark işi yapabilirsiniz.

Aslında otopark sektörünü sadece araç park etme işi gibi görmemek lazım bu sektörde araç giriş çıkışlarını kontrol eden girişlerde fiş kesen çıkışlarda ödemeyi alan bir çok personele ihtiyaç duyuluyor. Bu işte çalışmak isteyenler kesinlikle manuel ve otomatik vites arabaları profesyonelce kullanabilmesi gerekmektedir. Şayet kendinize güveniniz varsa bu iş için yayınlanan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

 Otopark Görevlisi Arayanlar

⇒ Zorlu Center otopark görevlisi arıyor.
⇒ Medipol Hastanesi otopark görevlisi arıyor.
⇒ Zorlu Center AVM Vale alımı yapıyor.
⇒ Cevahir AVM otopark görevlisi arıyor.
⇒ Borusan İstinye otopark görevlisi arıyor.

Lüks otel ve cafelerde her zaman ihtiyaç duyulan personel olan valeler için yayınlanan iş ilanları arasından kendinize uygun olan pozisyonları değerlendirmenizi öneriyoruz. Başvuru yapmak isteyenlerden istenen nitelikler alttaki gibi verilmiştir.

  1. Tercihen en az lise mezunu,
  2. Vale ya da Otopark Görevlisi olarak tecrübesi olan ya da bu alanda çalışmak isteyen,
  3. Sorumluluk sahibi, iletişimi kuvvetli, müşteri odaklı çalışabilecek,
  4. B sınıfı ehliyet sahibi, otomatik - manuel aktif araç kullanabilen,
  5. Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli.

Otopark Görevlisi İş Başvurusu

http://www.yenibiris.com/otopark-gorevlisi-is-ilanlari 

 
Otopark Görevlisi Arayanlar 2017 Vale Arayan Cafeler 2017 Vale İş İlanları 2017 Otopark Görevlisi Olmak Araç Park Etme İşi Yapmak Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa Lise Mezunu İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.