Otokar Tank Seri Üretimi İçin İşçi Alıyor

Ülkemizin Savunma sanayisinin gelişiminde büyük katkı sağlayan Otokar 2008 yılında Tank projesini tasarlayarak imzalamış olduğu sözleşmeyle, milli imkanlar ile AR-GE çalışmalarına başladı.

Otokar Tank Seri Üretimi İçin İşçi Alıyor

Ülkemizin Savunma sanayisinin gelişiminde büyük katkı sağlayan Otokar 2008 yılında Tank projesini tasarlayarak imzalamış olduğu sözleşmeyle, milli imkanlar ile Arge çalışmalarına başladı. Ticari araç üretimi ile tanınan firma yaptığı AR-GE çalışmaları ile çeşitli savunma sanayi araçları üretmeye devam ediyor. Dünya'nın büyük savunma sanayi şirketleri ile rekabet eder hale gelen Otokar farklı askeri araçlar tasarlayıp dünyanın farklı ülkelerine satar hale gelmiştir. Yapmış olduğu araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonrasında Altay tankının seri üretimi için bünyesine mavi yaka personel alımı yapmak için hazırlıklara başladı.

Otokar seri üretimine başlayacağı altay tankı için personel alımı yapacak. Personel alımı yapılacak olan açık iş pozisyonları şu şekilde verilmiştir; Optronik Sistemler Tasarım Mühendisi, yazılım mühendisi, kontrol sistemleri mühendisi, zırhlı taktik araçlar proje mühendisi, zırhlı araçlar tasarım mühendisi, konstrüktör, zırhlı güç paketi ve şasi geliştirme mühendisi, method mühendisi, yurtdışı servis mühendisi, boyahane elemanı, üretim mühendisi, işyeri hekimi, elektrik mühendisi gibi pozisyonlarda alımlar devam ediyor.

handikap giriş

Yayında olan pozisyonlar arasındaki bazı kadrolar için ön lisans mezunlarıda alınacak. Mühendis harici olan bir çok pozisyon için maaşların 2500 TL olduğu ve yılda 4 ikramiye verildiği biliniyor. Mavi Yaka pozisyonun'da işçi olarak çalışmak isteyenlerin ise Lise mezunu için başvurular Otokarın sitesinden yapılıyor. İş başvurularını hem insan kaynakları sayfasından hemde farklı kariyer sayfaları üzerinden alıyor. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak istiyorsanız alttaki linkleri kullanabilirsiniz.

https://servis.otokar.com.tr/my/form.asp

http://www.kariyer.net/otokar-is-ilanlari-c1279-p3052/

 
Otokar Personel Alımı Otokar Üretim İşçisi Alıyor Otokar Eleman Alımı Otokar Mühendis Alımı Otokar Teknisyen Alımı Otokar Memur Alımı Otokar Altay Tankı Üretimi İşçi Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Turgut atesalp     2020-09-15 2004_2015 yillari arasi golcuk ford otosan kaynak bolumunde oparator olarak calistim.kendi isimi kurmak istedigim icin istifa ederek ayrildim.islerim yurumedi su an issizim is ariyorum