Orman ve Su İşleri Bakanlığı 44 Personel Alıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı personel alımı için ilan verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı personel ihtiyaçlarını gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde toplam 44 sözleşmeli personel alıyor. işte haberimizin detayları.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 44 Personel Alıyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 44 Personel Alacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı personel alımı için ilan verdi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı personel ihtiyaçlarını gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde toplam 44 sözleşmeli personel alıyor. işte haberimizin detayları.

Merhaba değerli okurlarımız, sizler için kamuya alım yapılacak personel alım ilanlarını takip edip duyurmaya devam ediyoruz. Bu gün yani 26 Nisan 2016 tarihinde Ülkemizde kamu personel alım ilanlarını günlük olarak yayınlayan Devlet Personel Başkanlığı tarafından verilen sözleşmeli personel alım ilanının detayları hakkında hazırladığımız haberimizi sunuyoruz.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından verilen ilana göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığındaki çalışan ihtiyaçlarını gidermek için toplam 44 kişilik bir sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak 44 Personel Farklı bölge farklı görevler ve Farklı niteliklerde alınacaktır. Alım yapılacak kadrolara başvuru yapacak adaylar Kamu personeli Seçme Sınavı B gurubu puan türü aranacak olup başvuru için istenilen genel şartlar şu şekilde verilmiştir.

Personel Alımı Başvuru Şartları ?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.
  • Erkek adayların askerlik durumu itibari ile askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
  • Başvuruda bulunduğu görevi yerine getirmede sağlık yönünden engel olabilecek daimi hastalığı veya özrü bulunmamak. - Seyahate ve arazide çalışmaya elverişli olmak.
  • Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

İlan ilgili tüm detaylara alt kısımda verilen ek dosyasının içerisindedir daha fazla bilgi almak isteyen okurlarımız www.dpb.gov.tr internet sitesinde bulunan personel alım ilanları bölümünü inceleyebilir.

 
Orman Ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Orman ve Su İşleri Bakanlığı personel alımı Orman ve Su İşleri Bakanlığı sözleşmeli personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.