NT Personel Alımı İş İlanı

NT Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.

NT Personel Alımı İş İlanı

NT Personel Alımı

NT insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. NT iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? NT iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. NT personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Ülkemizin kırtasiye sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmalardan biri olan NT personel alımı yapmaya ara vermeden devam etmektedir. Kırtasiye sektörünün dev markası olan NT de çalışmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

NT İnsan Kaynakları

NT’de işe alım, Mağazalar ve Genel Müdür olmak üzere iki ana bölüme ayrılır. Genel Müdürlük Birimlerimizin ve Mağazalarımızın personel ihtiyaçları için farklı kanallardan ilan, duyuru ve tanıtımlar yaparak; işin gereklerine en uygun adaylara ulaşılmasını sağlarız.

NT olarak çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimlerine yatırım yaparız. Çalışanlarımızın kariyer hedeflerini gelişim programlarımızla destekleriz. Çalışanlarımıza yeteneklerini gösterebilecekleri fırsatlar sunarken başarılı çalışanlarımızı ödüllendiririz. Sürekli gelişimin sağlanması, eşit ve adil bir yaklaşım, açık iletişim, takım çalışması ve işbirliği, çalışanlarımızın motivasyonunun sağlanması, verimliliğin artırılması insan kaynakları prensiplerimiz arasında yer alır. NT’de işe alımın ilk şartı “Güler Yüzlü” olmaktır. İş başvurusunda bulunan adaylardan bizimle güler yüzlü fotoğraflarını paylaşanlar diğer adayların her zaman bir adım önünde yer alır. Böylece personel adaylarımıza daha en başından gülümsemenin bizim için ne kadar önemli olduğu vurgulanmakta ve NT çalışanlarının “güler yüzlü bir hizmet anlayışını” benimsemeleri istenmektedir.

NT Personel Alımı

Türkiye genelinde personel alımı yapacak olan NT mağazaları büyüme hedefleri doğrultusunda sürekli yeni iş ilanları yayınlanmaktadır. Sizde güncel NT personel alım ilanlarına başvuru yapmak istiyorsanız alt kısımdaki kariyer sayfası için paylaştığımız linki kullanarak detaylara ulaşabilirsiniz.

http://kurumsal.nt.com.tr/basvuru.php

 
NT İnsan Kaynakları NT iş Başvurusu NT İş İlanları NT işçi Alımı NT Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.