Naksan Plastik Personel Alımı İş İlanı

Naksan Plastik personel alımı yapıyor. Naksan Plastik personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere kariyer sayfası üzerinden ilanlar yayınlamıştır.

Naksan Plastik Personel Alımı İş İlanı

Naksan Plastik Personel Alımı

Ülkemizin degerli markaların'dan biri haline gelmiş olan Naksan Plastik personel alımı yapıyor. Naksan Plastik insan kaynakları departmanı tarafından yayına verilmiş olan iş ilanlarına başvuru yaparak çalışma yaşantınızda yeni bir sayfa açmaya ne dersiniz? Naksan Plastik eleman alımı yapmak için internet üzerinde yayın yapan kariyer siteleri üzerinden başvuruları almaktadır. Pozisyonlar için en uygun adaylar belirlenip işe alım süreci başlatılmaktadır.

Naksan Plastik firması 1980 yılında ufak bir atöyleyede ilk üretimine başlamıştır. 80 li yıllarda Nakıboğlu ailesi Naksan Plastik firmasının günümüze gelebilmesi için temellerini atmıştır. Plastik üretiminde sektörün lider markası https://www.sweetbonanzaoyna.org haline gelmiş olan Naksan Plastik üretimini kendi fabrikasında yapmaktadır. Bünyesinde çok sayıda insana iş imkanı veren Naksan Plastik yeni personel alımları ile kadrosunu genişletecek. Sizlerde Naksan Plastik firmasında çalışmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyip daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Naksan Plastik İnsan Kaynakları

VİZYONU

İnsanın olduğu her alanda, onun eğitimi, gelişimi ve değişimi için olumlu katkılara liderlik etmek.

MİSYONU

Bireysel ve kurumsal personel ihtiyaçlarını belirlemek, analiz etmek ve bu ihtiyaçları gidermek üzere fark yaratacak duruma özgü çözümler üretmek.

DEĞERLERİ

Çözüm odaklılık – Herkesin kazanacağı çözümler üretmek

Sorumluluk – Olumlu, yapıcı ve yenilikçi bir anlayışla sürekli işbirliktelikleri yapmak.

Katkı – Bireysel ve kurumsal eğitim, gelişim ve ilerlemeye katkıda bulunmak

Farklılık – Bekleneni aşmak, sürekli farklılıklar yaratmak

Güven – Tüm çalışanlara ve başvuru yapanlara gerekli özeni göstermek.

Naksan Plastik İş Başvurusu

Naksan Plastik eleman alımı sadece ihtiyacı olan pozisyonlarda yapmaktadır. Dolayısı ile Naksan Plastik tarafından yayında olan tüm ilanlar gerçek ve güncel iş ilanlarıdırı. Yayında olan ilanları inceleyip size uygun olduğunuz iş ilanlarına hemen başvuru yapabilirsiniz. Naksan plastik tarafından yayında olan ilanlardan bir kaçı şu şekilde verilmiştir. Kalite yönetim müdürü, İhracat satış temsilcisi, Muhasebe personeli ve İş güvenliği uzmanı bu ilanlardan sadece bir kaçıdır. Bu ilanlar hakkında daha fazla bilgi için firmanın insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

http://www.naksanplastik.com/?page_id=259

 
Naksan Plastik Eleman Alımı Naksan Plastik İnsan Kaynakları Naksan Plastik İş Başvurusu Naksan Plastik İş ilanları Naksan Plastik İşçi Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehmet Ümit solak     2021-05-20 Askerden önce çalıştım memnun kaldım holding Yönetim şirketi
Mustafa     2021-05-09 Is ariyorum acil ise ihtiyacim var
memet akinci     2020-07-06 iş ariyorum forklift
Mehmet Yılmaz     2019-10-17 Daha önce 6 yıla kadar önce calıştım maaş dan dolayı ayrılmam gerekiyordu yeniden başvuru yapmam gerekiyor onaylanırmı acaba sıtırej bolümünde calıştım 3 ay kadar
Erkan     2019-08-29 Neumag ciyim iş ariyorum