Müşteri Hizmetleri Personeli Alımı

Merhaba değerli iş arayan ziyaretçilerimiz ülkemizde her gün yüzlerce firma personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamaktadır.

Müşteri Hizmetleri Personeli Alımı

Merhaba değerli iş arayan ziyaretçilerimiz ülkemizde her gün yüzlerce firma personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamaktadır. Firmaların ihtiyaçlarına göre yayınlanan ilanları iyi analiz edebildiğiniz takdirde hayallerinizdeki işe kavuşabilirsiniz. Büyüme hedefi olan her firmanın ihtiyacı olan personeller arasında çağrı merkezi çalışanları gelmektedir. Müşterilerinin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyeti insanları bu işe kolaylıkla sahip olabilir. Özellikle firmalar çağrı merkezi personeli çalıştırmak yerine bu hizmeti sunan büyük firmalar ile çalışmayı tercih eder. Bu sektörde çalışmak isteyenler için çağrı merkezi hizmeti veren firmalar çok sayıda ilan yayınlamaktadır. Başvuru şartlarına uygun olan adaylar bu ilanlara hemen başvuru yapabilmektedirler.

Çağrı Merkezi Personeli Olmak İçin Geren Şartlar:

  • En az lise mezunu olan adaylar,
  • Çağrı merkezi deneyimi olan,
  • Tercihen kargo müşteri hizmetleri alanında tecrübeli,
  • Vardiyalı çalışabilecek, Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
  • MS Office uygulamalarına hâkim,
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerisi gelişmiş,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

Personel Alımı Yapacak Olan Firmalar

⇒ Telpa Telekom Tic. A.Ş.
⇒ D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş.
⇒ Sepaş Enerji
⇒ Hedef Filo
⇒ Akmercan Şirketler Grubu
⇒ Paytr Ödeme Hizmetleri A.Ş.
⇒ AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Yukarıdaki genel şartlara uygun olduğunu düşünen adaylar firmalar tarafından yayınlanmış olan iş ilanlarına başvuru yapabilirler. Sıraladığımız başvuru şartları sadece sizleri bilgilendirebilmek için bir örnektir her firmanın iş başvuru şartları hizmet verdiği sektöre göre farklılık gösterebilmektedir. Sizde bu ilanlardan birine başvuru yapmak istiyorsanız aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/phi9t3

 
Müşteri Hizmetleri Görevlisi Alımı Müşteri Hizmetleri İş ilanları 2019 Türk Hava Yolları Müşteri Temsilcisi Alımı Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Personeli Alımı VakıfBank Müşteri Temsilcisi Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Ramazan     2018-10-29 Yurtdışındaçalışmakistiyorum isvişre almanya olur kalıpduvar beton
Sinan     2016-12-12 İş arıyorum çocukluğumdan beri araç kullanyrm traktör otobüs münibüs taksi kamyon hepsini kulndam (E ehliyeti Src piskoteknik hepsi var direksiyon hakimiyetini çok gvnyrm her türlü şöförlk yaprm )