MNG Kargo Şoför Alımı İş İlanları

MNG Kargo tarafından yapılmış olan duyuruda bünyesindeki şöför ihtiyacını karşılamak üzere Türkiye genelinde farklı şehirlerde iş ilanları yayınlamıştır.

MNG Kargo Şoför Alımı İş İlanları

MNG Kargo tarafından yapılmış olan duyuruda bünyesindeki şöför ihtiyacını karşılamak üzere Türkiye genelinde farklı şehirlerde iş ilanları yayınlamıştır. MNG Kargo farklı illerde bulunan şubelerindeki kargo ulaşım bölümündeki şöför ihtiyaçları kapsamındaki iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız ilanların detaylarını inceleyerek iş başvuru şartlarını görebilirler. MNG Kargo şöför alımı için verilen ilanlara başvuru yapmak isteyen adaylardan istenilen ilk şart C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Diğer şartlar ise şu şekilde verilmiştir.

MNG Kargo​ iş başvuru şartları :

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, 
En az lise mezunu adaylar,
35 yaşını geçmemiş adaylar,
SRC belgesine sahip olan veya başvuruda bulunmuş adaylar,
En az C Sınıfı ehliyete sahip adaylar,
Tercihen Psikoteknik belgesi adaylar.

Yukarıda belirtilen şartlara uygun olan adaylar sayfanın altındaki linke tıklayarak iş başvurularını yapabilirler. Elbette kariyer sayfası üzerinden yayında olan toplam 120 pozisyonda yine aynı linkte görebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/mng-kargo-is-ilanlari?firma=172113

 
Personel Alımı Alımı Şoför MNG Kargo MNG Şoför Alımı MNG Kargo İş Başvuru Formu MNG Kargo İnsan Kaynaları Sayfası MNG Kargo Personel Alımları Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yılmaz Kahriman     2022-02-21 Şöfer
Serhat     2021-05-30 Yaşım 28 c sınıf ehliyet piskoteknik src4 diğital ehliyet tecrübe var
Askeri.krn     2020-11-06 Mng.şöfür.src.psikom.var
DAVUTCAN Aygün     2020-10-31 C sınıfı ehliyetim mevcut Src ve psikoteknik belgelerime başvurdum alacağım. Ankara keçiören de ikamet ediyorum. Kamyon deneyimim var. Yoğun çalışma temposuna uygun olarak ve uzun yol olarak ta görev alabilirim.