Migros Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye’nin en fazla tercih edilen perakende markası olan Migros Türkiye geneli en az lise mezunu personel alımı yapacak. Türkiye’nin en büyük perakende zincirine sahip olan Migros farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaktır.

Migros Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye’nin en fazla tercih edilen perakende markası olan Migros Türkiye geneli en az lise mezunu personel alımı yapacak. Türkiye’nin en büyük perakende zincirine sahip olan Migros farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaktır. Koç holding bünyesinde olan ve yabancı ortaklığı bulunan Migros 2017 yılındaki personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda lise, önlisans ve lisans mezunu personeller alacaktır. Migros personel alımı hakkında tüm bilgilere haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Türkiye’de market zincirinin öncüsü olan Migros ülke genelindeki mağazalarında görevlendirmek üzere farklı pozisyonlar için ilan yayınladı. Migros personel alımı 2017 yılı için yayınladığı kadrolar arasında kasiyer, tezgâhtar alımı, kasap alımı, sıcak satış fırın elemanı, şaktüteri personeli ve meyve sebze tezgâhtarı alacağını yayınladığı ilanlar ile duyurdu.

Migros bünyesinde full time ve part time olarak çalışmak isteyen iş arayanlar yayınlanan ilanları takip ederek kendine uygun olduğu kadroya hemen başvuru yapabileceği gibi genel başvuru da yapabilir. Yayında olan ilana başvuru yapmak isteyen okurlarımız Migros insan kaynaklarının ilan yayınladığı sayfa üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Migros personel alımlarında en az lise mezunu adayları tercih ediyor ayrıca çalışmak istediği iş için deneyim şartıda talep etmektedir.

Migros personel ihtiyaçlarını kendi kurmuş olduğu kariyer sayfası üzerinden yapmaktadır. Personel ihtiyacı için kurmuş olduğu sistemde İdari Kadro, Mağaza Yönetim Kadrosu ve Mağaza Personel Kadrosu olarak yayınlayan Migros iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenler aşağıdaki linki kullanabilirler.

https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36

 
migros personel alımı 2017 migros personel alımı migros iş başvurusu migros kasiyer alımı migros personel maaşları migros part time iş başvurusu 2017 migros personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.