Mey İçki Personel Alımı İş İlanları

Mey İçki, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan fabrikaların'da yeni rakı ve binboğa gübü içki üretip, satış ve pazarlamasını yapan bir şirkettir

Mey İçki Personel Alımı İş İlanları

Mey İçki insan kaynakları departmanı bünyesinde bulunan departmanların ihtiyaçları doğrultusunda personel alımı yapacağını duyurmuştur. Mey İçki​ iş başvurusu yaparak kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Mey İçki iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır. Mey İçki personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Tekelin kapatılması ile içki üretiminin özelleştirilmesi ile kurulan Mey İçki üretim ve satışa başlamıştır. 2004 yılında kurulan Mey İçki bünyesinde binboğa, istanblue ve yeni rakı markalarını barındırmaktadır. Üretim ve pazarlama sektöründe çalışmalara devam eden marka her yıl yeni personel alımları ile kadrosunu genişletmektedir. 

Mey İçki İnsan Kaynakları

En değerli gücünün fark yaratan insan kaynağı olduğuna inanan Mey, “Her Gün, Her Yerde Hayatı Kutluyoruz!​” prensibiyle takım arkadaşlarına ait her türlü başarının büyük ya da küçük olmasına bakılmaksızın kutlandığı bir kurum kültürüne inanır.

Mey’de Çalışma Hayatı

“Fark Yaratan Takım Arkadaşlarımız”

Mey olarak, fark yaratan insan kaynağının en değerli gücümüz olduğuna inanıyoruz. Lider markalarımızın arkasında yaratıcı, profesyonel ve yetkin bir takımın olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Dünyanın en büyük alkollü içki üreticisi Diageo’ nun uluslararası alanda bize kattığı güç ve deneyimler doğrultusunda, kategorilerinin lideri birçok yerel ve global markamızın başarısını takım arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.

Mey’in alkollü içkiler sektöründeki liderliğini ve müşteri sadakatini devam ettirmesindeki en önemli önceliğin, takım arkadaşlarımızı seçerken ortaya koyduğumuz “şirkete katma değer sağlayabilecek, farkındalığı ve potansiyeli yüksek bireyleri kazandırma” stratejisine bağlı olduğuna inanıyoruz.

Mey olarak iş başvurularında dil, din, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin fırsat eşitliği sağlamanın temel prensibimiz olduğunu belirtmek isteriz.​

Her kademede uygulanan açık iletişim, ortak değerler, kariyer gelişimi ve eğitimler ile desteklenen çalışmalarımızla yaratıcı, profesyonel ve yetkin bir takımın bireyleri olmaktan gurur duyuyoruz.​​​​​​

Mey İçki İş Başvurusu, İş İlanları

—Satınalma Sorumlusu, 

—Dağıtım ve Lojistik Mühendisi, 

—Bölge Satış Sorumlusu, 

—Genel Başvuru, 

— .Ürün Müdür Yardımcısı

isbilgileri.com büyük firma ve markaları iş ilanlarını güncel olarak takip etmektedir, sitemizi takip ederek yayında olan ilanlardan günlük haberdar olabilirsiniz. Yukarıda sıralanan pozisyonlara başvuru yapmak isteyen okurlarımız alttaki bağlantıya tıklayarak Mey İçki iş ilanlarına başvuru yapabilirler.

http://www.mey.com.tr/tr-TR/insan-kaynaklari/Sayfalar/bize-katilin.aspx

 
Mey İçki Fabrikası İşçi Alımı Mey İçki Genel İş Başvuru Formu Mey İçki İş İlanları 2017 Mey İçki Nevşehir Fabrikası İş Başvurusu Mey İçki Personel Alımı 2017 Tekirdağ Mey İçki Fabrikası İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.