Metro Turizm Personel Alımı İş İlanı

Ülkemizin önde gelen taşımacılık şirketi olan Metro Turizm farklı kadrolara pesonel alımları yapıyor. Genel iş başvurusu ile şirkette bulunan açık pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Metro Turizm Personel Alımı İş İlanı

Metro Turizm Personel Alımı

Metro Turizm insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Metro Turizm iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Metro Turizm iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Metro Turizm personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Ülkemizin bütün şehirlerine yolcu taşımacılığı yapan büyük bir firma olan Metro turizm personel alımı yapmaya devam ediyor. Uzun yıllardır yolcu taşımacılığı yapan Metro Turizm müşteri memnuniyetine önem veren ve bu kapsamda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Sizde metro turizm iş ilanları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Metro Turizm İnsan Kaynakları

Metro Holding;üç bini aşkın çalışanıyla Türkiye’nin birçok ilinde faaliyet gösteren Büyük Bir Aile’dir.
En önemli sermayemiz ise İnsan Kaynağıdır. Metro Ailesi;hızlı düşünebilen, dinamik,takım çalışmasına yatkın ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilen çalışma arkadaşlarıyla daha da büyümeyi hedeflemektedir.

VİZYONUMUZ

Çalışanlarımızın başarısında etkin rol oynayan ve motivasyonlarını artıran bir çalışma ortamı oluşturarak üst düzeyçalışan memnuniyetini sağlamak, topluma karşı duyarlı,değerlerimize önem veren, şirket hedeflerimizi gerçekleştirme amacına yönelik hareket eden üstün nitelikli çalışanlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirip, ortaya koyarak yüksek performansa sahip bir organizasyon meydana getirmektir.

MİSYONUMUZ

Karayolu yolcu taşımacılığında sektör lideri olan Metro Turizm’in üstün nitelikli ve sorumluluk sahibi çalışanlar tarafından en çok tercih edilen şirket olmasını sağlamaktır.

Personel alım ilanlarını ihtiyaçlarına göre belli dönemlerde yayınlayan Metro turizm alımlarda genellikle nitelikli personel almayı tercih etmektedir. Sizde Metro turizm tarafından yayınlanan iş ilanlarını inceleyip başvuru yapmak istiyorsanız alt kısımda paylaşacağımız linki kullanarak insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfada iş deneyiminize göre iş başvurusu yapabileceğiniz bölümler bulunmaktadır.

https://www.metroturizm.com.tr/genel-basvuru

 
Metro Turizm İnsan Kaynakları Metro Turizm İş Başvurusu Metro Turizm İş İlanları Metro Turizm Şöför Alımı Metro Turizm Personel Alımı 2020 Personel Alımı 2020 İş İlanları 2020
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Recep Cunbut     2020-11-03 15 yıllık ağır vasıta şoförüyüm. Kaptan şoför olarak çalışmak istiyorum. Şoföre ihtiyaç var mı? İsmim Recep.
Cemil DEMİR     2020-10-26 Muavinlik işi arıyorum 50 yaşında yim emekliyim. B sinifi ehliyetimde var . Beni uygun görürseniz memnun olurum .
Mustafa ahı     2019-03-18 Merhaba 2009 yılından buzamana kadar adana mert turizm de çalışmaktayım ama su anda bostayim görevim otobüs kaptani
Tolga     2016-11-06 Ne Yapmamız qerekiyo başvuru için