Meka Beton Santralleri Personel Alımı İş İlanları 2017

Ankara'da 1987 yılında kurulan dünyanın gelişmiş ülkelerinde devam eden projeleri ile boy gösteren Meka Beton personel alımı yapacaktır.

Meka Beton Santralleri Personel Alımı İş İlanları 2017

Ankara'da 1987 yılında kurulan dünyanın gelişmiş ülkelerinde devam eden projeleri ile boy gösteren Meka Beton personel alımı yapacaktır. Uzun yıllar boyunca başarılı bir şekilde çalışmalarını devam ettiren firma yeni personel alımları ile kadrosunu güçlendirecektir. İnşaat sektörünün büyük firmalarından biri olan Meka Beton Santrallerinde kariyerine devam etmek isteyenler Mühendislik ve Teknikerlik gibi kadrolara iş başvurusu yapabilirler. Türkiyenin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Meka Beton sektörde yurt içi ve yurtdışındaki faaliyetlerine ara vermeden devam etmektedir.

MEKA Beton Santralleri İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan ilanlar Ankara ve Eskişehir illeri için verilmiştir. Şimdi bu firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için firma tarafından yayınlanan pozisyonları sizlerle paylaşalım. Aşağıda verilen kadroları inceleyerek size uygun pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz.

MEKA Beton İş İlanları

⇒ Sekreter,
⇒ Kalite Teknikeri
⇒ Dış Ticaret Operasyon Uzmanı
⇒ Proje Müdürü
⇒ Teknik Ressam.

Yukarıda verdiğimiz pozisyonlar için başvuruları devam etmektedir. Lise ve üniversite mezunları için farklı pozisyonlarda iş ilanı yayınlayan firmaya iş başvurusu yaparak yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Ankara'da istihdama katkı sağlayan bu firmada çalışarak evinizin geçimini sağlayabilirsiniz. Sizde iş başvurusu yapmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/meka-beton-santralleri-a-s-is-ilanlari-c12148-p2346/

 
Beton Firmaları İşçi Alımı 2017 Meka Beton İş Başvurusu 2017 Meka Beton Personel Alımı Meka Beton Santralleri İş İlanları İnşaat Firmaları İşçi Alımı Personel Alımı İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.