Markafoni Personel Alımı İş İlanları

E-ticaret sektörünün öncü fürması olan Markafoni personel alımı yapıyor.

Markafoni Personel Alımı İş İlanları

Markafoni Personel Alımı

Markafoni insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Markafoni iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Markafoni iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Markafoni personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Markafoni, bünyesinde açık olan pozisyonları belirledikten sonra iş ilanlarını anlaşmalı olduğu kariyer siteleri üzerinden yayınlamaktadır. Markafoni personel alımlarını genellikle İstanbul ilinde yapmakta olup iş ilanlarınıda sürekli olarak güncel tutmaktadır. Yayında olan iş ilanlarını incelediğimzde 14 pozisyon karşımıza çıkmaktadır.

Markafoni Hakkında

Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş sitesi Markafoni, 2008 yılında kuruldu. Giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı, çanta ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategoride Türkiye’nin ve dünyanın en ünlü markalarını % 90’a varan özel indirimlerle üyelerine sunan Markafoni, bugün moda ve lifestyle’ın ikon markası haline geldi.

Başarılı pazarlama ve iletişim stratejisiyle pek çok ödüle layık görülen Markafoni, 2014 yılında Naspers Grubu'nun sahibi olduğu Güney Afrikalı MIH Allegro BV bünyesine dahil oldu. Markafoni, 129 ülkede faaliyet gösteren, dünyanın en önemli medya ve e-ticaret markalarını bünyesinde bulunduran ucuzsexhatti.info Naspers Grubu’nun çatısı altında, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Markafoni İş Başvurusu

Markafoni personel alımı kapsamında yayınladığı iş ilanlarının içerisinde öne çıkan bir kaç pozisyonu incelediğimizde Ürün Yöneticisi, Uygulama Destek Uzmanı, Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı gibi pozisyonlarda alım yapmaktadır. Sizde bu ilanlara başvuru yapmak ve diğer iş ilanlarını incelemek için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/markafoni-is-ilanlari-c2801-p19787/#tblFirmaIlanlari

 
Markafoni Personel Alımı 2017 Markafoni İş İlanları Markafoni İnsan Kaynakları Markafoni İş Başvurusu Markafoni Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.