Mardan Place Antalya Personel Alımı 2017

Turizm ve otelcilik sektöründe Antalya’nın en büyül otellerinden birisi olan Mardan Palace ihtiyacı olan pozisyonlarda personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır.

Mardan Place Antalya Personel Alımı 2017

Turizm ve otelcilik sektöründe Antalya’nın en büyül otellerinden birisi olan Mardan Palace ihtiyacı olan pozisyonlarda personel alımı yapmak üzere ilan yayınlamıştır. Antalya'nın en fazla tercih edilen otellerinden biri olan Mardan Place 7 yıldızlı otelinde çalıştırmak üzere farklı niteliklere sahip personeller alacaktır. Kariyerine Mardan Place otelde çalışarak devam etmek isteyenler için yayında olan iş ilanlarını inceleyerek size uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Mardan Place İnsan Kaynakları deartmanı tarafından yayınlanan iş ilanları sektörde iş arayanlar için bulunmaz bir fırsat diyebiliriz. Çalışanlarına farklı sosyal imkanlarda sunan Mardan Place 2017 yılında alım yapacağı pozisyonları şu şekilde vermiştir.

Mardan Place İş İlanları

⇒ Garson,
⇒ Aşçı,
⇒ CRM Uzmanı,
⇒ Guest Relations,
⇒ Pastane Bölüm Şefi.

Mardan Palace iş ilanlarını yukarıdaki pozisyonlar için vermiştir. Alımlarda her pozisyon için farklı başvuru şartı talep eden firma her pozisyon için deneyimli adaylar ile çalışmayı tercih ediyor. Yapılan tüm başvuruları değerlendirmeye alan Mardan Palace iş başvurusu yapan uygun adayları görüşmek için davet göndermektedir. Sizde iş başvurusu yapmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Mardan Place İş Başvurusu

http://www.yenibiris.com/mardan-palace-hotel-is-ilanlari?firma=197085

 
 
Mardan Place İnsan kaynakları Mardan Place İş başvurusu Mardan Place İş İlanları Mardan Place İşçi alımı X Mardan Place Eleman Alımı Antalya Otel İş İlanları Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.