MANGO Türkiye Geneli Personel Alımı İş İlanı

MANGO bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Yarı Zamanlı yani part time eleman alacak.

MANGO Türkiye Geneli Personel Alımı İş İlanı

Dünya üzerinde toplam 2 bin 500 mağazası ile hizmet vermekte olan perakende devi toplam 16 bin çalışanı ile büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde mağazalar açan MANGO personel alımı yapmaya devam ediyor. Mango Türkiye geneli için yayınladığı iş ilanında Satış danımşmanları ve bir çok pozisyon için alım yapacaktır. Sizde Mango gibi büyük bir firmanın bir parçası olmak istiyorsanız haberimizin devamındaki bilgilerden faydalana bilirsiniz.

Mango personel eleman alımı ile ilgili kariyer sayfası üzerinden iş ilanları yayınlamıştır. 20 pozisyon için iş başvurularını toplayan firma toplamda kaç personel idtihdam edecek net bir sayı verilmemiş ancak; alımların birden çok olacağını söyleyebiliriz.

Peki MANGO tarafından yayında olan iş ilanları hangi pozisyonlar için yayınlanmıştır?

  • Depo Personeli,
  • Satış Danışmanı,
  • Part Time Satış Danışmanı,
  • Mağaza Müdürü,
  • Genel Başvuru.

Yayında olan ilan için istihdam edilecek pozisyonlar yukarıdaki gibidir. Sizde bu pozisyonlardan birine iş başvurusu yapmak için öncelikle sayfanın altındaki linke tıklayarak pozisyonlar için istenen şartları inceleyip size uygun pozisyonlara başvurunuzu yapabilirsiniz.

https://www.secretcv.com/firma/mango-is-ilanlari

 
Mango Personel Eleman Alımı Part Time Personel Alımı Part Time Iş Ilanları Satış Danışmanı Alımı Personel Alımı 2017 Eleman Alımı 2017 Part Time Personel Alımı Part Time Iş Ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.