Makam Şoförü İş İlanları 2017

Ehliyeti olup iş arayanların iş başvurusu yapabileceği ilanlar arasında Makam Şöförü Alımları gelmektedir. Şirketlerde görev yapmakta olan yöneticilerin şöförlüğünü yaparak iyi para kazanabileceğiniz birişe sahip olabilirsiniz.

Makam Şoförü İş İlanları 2017

Ehliyeti olup iş arayanların iş başvurusu yapabileceği ilanlar arasında Makam Şöförü Alımları gelmektedir. Şirketlerde görev yapmakta olan yöneticilerin şöförlüğünü yaparak iyi para kazanabileceğiniz birişe sahip olabilirsiniz. Özellikle büyük şehirlerde makam şöförlüğü ve özel şöförlük yapmak isteyenler için çok sayıda ilan yayınlanmaktadır. Elbette ehliyetinizin olması bu işe hemen kabul edilebileceğiniz anlamına gelmiyor firmalar tarafından belirlenen şartları yerine getirebiliyor olmanız gerekmektedir. Gidip ehliyet alarak hemen ben makam şöförü olarak düşünenlerin bu ilanlara başvuru yaparak zaman kaybetmelerine gerek yoktur.

Makam Şoförlüğü yapmak isteyenler öncelikle profesyonel şekilde araç kullanıyor olması gerekmektedir. Makam araçları genellikle lüks araç olduğu için (BMW,Mercedes,AUDİ) gibi otomobillerin tüm özelliklerin biliyor olmanız gerekiyor. Firmalar tarafından yayınlanan Makam Şoförü alımlarında aranan şartlar alttaki gibidir.  

⇒ Uzun yol tecrübesi olanlar tercih sebebi olabiliyor
⇒ Sigara kullanmıyor olmak
⇒ Kişisel bakımlarına önem veren
⇒ İnsan İlişkileri düzgün olmak
⇒ SRC ve Psikoteknik belgesine sahip olmak
⇒ En az lise mezunu olmak
⇒ Lüks araçları kullanabilmek
⇒ Aktif olarak araç kullanabiliyor olmak ( Düz Vites – Otomatik Vites )
⇒ En az 5 yıllık B Sınıfı Sürücü Belgesi

Yukarıda sıralanan başvuru şartlarına uygun olan adaylar ikamet ettikleri şehirlerde yayınlanan ilanları inceledikten sonra Makam Şöför İş İlanları na başvuru yapabilirler. Başvuru için aşağıda verilmiş olan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

www.kariyer.net/makam-soforu-is-ilanlari-p17  

 
Makam Şoförlüğü İş Başvurusu Makam Şoförü Alımında Aranan Şartlar Makam Şoförü Arayan Firmalar 2017 Özel Şirketler Makam Şoförü Alıyor Şöför İş İlanları Şöför Alımı 2017 Özel Şöför Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Oğuzhan yılmaz     2017-06-24 Makam şöförlüğü Deneyimim 10 yıldır.türkiyece tanınan ve sevilen bi ailenin yanında makam şöförlğü yapmaktayım,temiz diksiyonuna önem veren ve makam şöförlüğü bilgisine sahip bi insanım ,şehirdışı seyahat engelim yoktur.istanbulu çok iyi derecede bilmekteyim src ve pisiko teknik belgelerim vardır.
Erol Demiral     2016-11-21 debeyimliyim gdurmusdemiral@hotmail.com