Lise Mezunu Sekreter Alımı İş İlanları 2017

Farklı illerde yaşamakta olan lise mezunu olan bayan adaylar arasından firmalar sekreter alımı yapmaktadır.

Lise Mezunu Sekreter Alımı İş İlanları 2017

Üniversite sınavlarını kazanamayıp maddi imkansızlıklardan dolayı çalışmaya başlayan çok sayıda genç var bu gençler genellikle perakende sektöründe kasiyer veya satış danışmanlığı gibi işleri tercih ediyor ancak; Lise mezunları için Türkiye genelinde firmalar en az Lise mezunu sekreter alımı yapmak için ilanlar yayınlıyor. Firmalar tarafından yayınlanan ilanlara başvuru yapmak için adayların bazı niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Sekreter Alımı yapan firmalar Başta İstanbul, Ankara, Bursa, Konya ve Adana olmak üzere bir çok ilde yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle sekreter olabilmek için firmaların hangi şartları istediğini bilmeniz gerekmektedir. Firmaların genellikle sekreter alımı yaparken istemiş olduğu başvuru şartları aşağıdaki gibidir;

Genel Şartlar:

  • En az lise tercihen yüksekokul mezunu olan adaylar,
  • Dış görünümüne önem veren adaylar,
  • Sonuç odaklı çalışabilecek olan adaylar,
  • Office programlarını kullanabilen adaylar,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan adaylar.
  • Güleryüzlü ve pozitif iletişim kurabilen adaylar

Sekreter alımı yapan firmaların genellikle adaylardan istediği şartlar yukarıdaki gibidir. Üniversite mezunu sekreter alımı yapan firmalar genellikle adaylar için ingilizce şartı talep etmektedir. Yayında olan ilanları inceleyerek başvuru yapmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki bağlantı linkini tıklayarak ilan sayfasını ziyaret edebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=sekreter

 
Sekreter Alımı 2017 Sekreter İş İlanları Sekreter Arayan Firmalar Lise Mezunu Sekreter Alımı Lise Mezunu İş İlanları Ofis Personeli Arayan Firmalar İstanbul İş İlanları 2017 Ankara İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.