Limak Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

İnşaat sektörünün en büyük markalarından bir tanesi olan Limak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları iş ilanlarını yayınlamış olduğu kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur.

Limak Holding Personel Alımı İş İlanları 2017

İnşaat sektörünün en büyük markalarından bir tanesi olan Limak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları iş ilanlarını yayınlamış olduğu kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur. Gıda,Havacılık, Enerji Taahhüt, Çimento ve Turizm sektöründe faaliyetlerini hem yurt içinde hemde yurtdışında sürdüren Limak Holding farklı sektörlerde işçi ve personel almaya devam ediyor. Eğer bu sektörlerde iş arıyorsanız kesinlikle yayınlanan ilanları incelemenizi öneriyoruz.

Limak Holding İnsan Kaynakları sayfası üzerinde yayında olan genel başvuru bölümü üzerinden özgeçmiş örneginizi paylaşabilirsiniz. Genel başvuru yapmak isteyen okurlarımız haberimizin altındaki linke tıklayarak Limak holding insan kaynakları sayfasına ulaşarak sisteme üye olmaları gerekmektedir.

İnsan Kaynakları Politikamız, güçlü ve dinamik yönetici kadrolarımızın liderliğinde, iş etiğine bağlı, kültürümüzü sahiplenen çalışanlar ile kurumsal girişimciliğimizi pekiştirmektir. İnşaat, Çimento, Enerji, Turizm, Yatırım, Gıda ve Havacılık sektörlerinde büyüyen şirketler topluluğumuzun ortak paydası da iş etiğimiz, iş disiplinimiz ve her biri kendi işinin lideri olan kurumsal girişimci kimliğimizdir.

Kimliğimiz ve iş tecrübelerimiz marka değerimizi artırmakta; bu da daha yetkin yönetici ve çalışanlar için büyüyen bir çekim merkezi haline gelmemizi sağlamaktadır. Bu çabalarımızın karşılığı European Business Award 2011 ile taçlandırılmıştır.

Belirli dönemlerde Yurt Dışı İş İlanları yayınlayan firmanın ilanlarını takip ederek bu fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Limak İnşaat yurtdışı iş ilanlarını sadece kendi internet sitesi üzerinden yayınlamaktadır. Dolayısı ile farklı siteler üzerinden yayınlanan iş ilanlarına itibar etmemenizi öneriyoruz. En doğru bilgiye ulaşmak ve size uygun olan ilanlara ulaşmak için alttaki linke tıklayınız.

http://www.limak.com.tr/insan-kaynaklari/kariyer-firsatlari

 
Limak İnşaat personeli alımı 2017 Limak yurtdışı İş İlanları 2017 Limak İşçi alımı yapıyormu Limak İş başvurusu 2017 Limak yurtdışı inşaat işçisi alıyor 2017 Limak insan kaynakları yurtdışı iş
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Cevat Aydin     2019-10-24 Merhaba dekoratif ve pilastik iccephe boya ustasiyim.. Cevat.aydin61@hitmail.com
Hamza     2018-10-06 Ben inşaat sektöründe duvar strafor bordo ustasıyım. Yurt dışında çalışabilirim. Aylıkçı yahu götürü işler itina ile yapılır. Ekip toplayabilirim. Güzel iş sıfır problem.
Osmanmeralarslan@gmail.com     2018-02-23 Tir sof kamyon .otobus sof gibi islerde calistim yurtdisi isi ariyorum
YALÇIN     2017-12-13 SLM E D SINIFI EHLİYETİM VAR ŞÖFERİM TERÇİĞİM YURTDIŞINDA ÇALIŞMAK SAYGILARIMLA
hasan     2017-09-16 merhaba ben daha önce libya katar rusya ve ırakta soğuk demir ustası olarak calıştın limak gibi buyk bir frmada çalişmak isterim teşekürler
Tanju Köroğlu     2017-09-13 Slm ben rok operatörüyum 10 yıllık tecrübem var B sınıfı patlatma ehliyetim de mevcut Daha önce rusyada bir sezon çalıştım
Hamit sigirci     2017-09-09 SAUDİ ARABİSTAN MUHAMMED BİNLLADEN ŞİRKETİN DE YAKLASIK 20 YIL PERSONEL OFİSTE ŞOFÖR VE TAKİP İŞLERİNE BAKTIM.TEKRAR SİZLERLE YURD DIŞINDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM... sigircihamit@gmail.com buradan ulasabılırsınız.
m.cihan     2017-03-19 selam ben kalıp ve demir ustasıyım Kalıp& demir ekibim vardır profesyonel olarak işimize sahip cıkmayı ve durustlugu prensip edindik sizinle çalışmak isteriz.. saygılarımla...