LC Waikiki İş Başvurusu 2017

Türkiye’nin en büyük tekstil ve hazır giyim markası olan LC Waikiki personel alımı yapıyor işte detaylar..

LC Waikiki İş Başvurusu 2017

LC Waikiki markası 1985 yılında Fransız markası olarak tekstil sektörüne girmiştir. Kurulduğu yıllarda Türkiye'de fason üretim yaptıran marka şuanda sahibi olan iki kardeş tarafından satın alınarak Türkiye’nin en büyük tekstil ve hazır giyim markası yapmayı başarmışlardır. LC Waikiki markası iyi giyinmek herkesin hakkı anlayışı ile müşterilerine kaliteli ucuz ürünler sunmaktadır. Türkiye genelinde 450 den fazla mağazası olan LC Waikiki bünyesinde binlerce kişiyi istihdam ediyor.

Türkiye’de hazır giyim sektörünün en değerli markası olan şirket yurtiçi ve yurtdışı mağazalarının sayısını planlı olarak her yıl artırıyor. Yurt içi ve Yırtdışı mağaza sayısını artırarak 2023 yılında avrupanın en başarılı hazır giyim markası olmayı hedefleyen LC Waikiki bünyesinde 20 bin kişiden fazla insan çalışmaktadır.

Perakende sektöründe kendini kanıtlamış olan LC Waikiki markası altında dolaylı yollardan 100 binlerce insan geçimini sağlıyor. Müşterilerine en iyi ve en kaliteli ürünleri sunabilmek için çalışanlarını sürekli olarak eğiten marka her kesimden insanın bütçesine göre ürünlerini mağazalarında müşterilerinin beğenisine sunan LC Waikiki bünyesinde mağaza müdürü, mağaza satış danışmanı gibi değişik pozisyonlara yükselme olanaklarını değerlendirerek kariyer yapabilirsiniz.

LC Waikiki Personel Alımı yapacağı pozisyonları kariyer.net üzerinden yayınlamaktadır. Yayında olan toplam 71 kadro bulunmaktadır. Bu kadrolar için kaç personel alımı yapılacak net bir rakam veremiyoruz ancak; yayında olan iş ilanlarını inceleyerek kendinize uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/

 
LC Waikiki Açık Pozisyonlar LC Waikiki İş Başvuru Formu LC Waikiki İş Başvurusu LC Waikiki İş İlanları LC Waikiki Personel Alımları LC Waikiki İnsan Kaynakları Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.