KPSS İle Memur Alımı

Bakanlıklara bağlı olarak hizmet vermekte olan kamu kurumları bünyesine her yıl memur ve personel alımı yapıyor. Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı yapan tüm kurumlar adaylardan KPSS şartı istemektedir.

KPSS İle Memur Alımı

Bakanlıklara bağlı olarak hizmet vermekte olan kamu kurumları bünyesine her yıl memur ve personel alımı yapıyor. Memur alımı ve sözleşmeli personel alımı yapan tüm kurumlar adaylardan KPSS şartı istemektedir. Kamu Personeli Seçme Sınavına girip baraj puanını alan adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezi atamalar ile kamu kurumlarına yerleşebilmektedirler. Yine Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden yayınlanan iş ilanları ile her yıl binlerce aday kamu personeli oluyor. Kamu Personeli Seçme Sınavından yüksek puan dahi alsanız kurumlar kendi bünyesinde yaptığı sınav sonrası atama yapıyor.

KPSS Memur Alımları

Kurumlar her sene bünyesindeki açık kadroları tamamlamak için farklı tarihlerde ilan yayınlayarak adayları yazılı ve sözlü sınava alıyor. İstenen şartlara uygun olan adaylar kurumlar tarafından yapılan yazılı ve mülakat sınavından sonra kamu personeli olma şansına sahip oluyorlar.

2016 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı ile 2 Merkezi Atama ile binlerce kişi kamu personeli olmaya hak kazandı. Ancak 6 milyon kişinin girmiş olduğu Kamu Personeli Seçme Sınavına atanmayı bekleyen milyonlarca kişi bulunuyor. Aday sayısı bu kadar fazla olunca kamu personeli iş ilanlarını takip etmeniz büyük önem taşıyor. Sitemiz üzerinden her gün yayınlanan iş ilanları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sitemizi takip etmeye devam ediniz./ Memur Alımı

 
KPSS Memur Alımları 2017 KPSS Memur Alımı Ne Zaman KPSS 2017 Atamaları Memurlar Memur Alımı Memur Atama Tarihleri Bakanlık Memur Alımları Memur İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.