Koton Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende markası olan Koton personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilan yayınlamıştır.

Koton Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen perakende markası olan Koton personel alımı yapacağı pozisyonlar için ilan yayınlamıştır. Türkiye'nin dört bir köşesine mağazalarını açmaya devam eden Koton özellikle büyük Alış veriş merkezlerine açtığı devasa mağazaları ile bayanların tercih ettiği mağazalardan biri olmayı başarmıştır. Yayınlamış olduğu reklamlar ile tüketicilerin ilgisini üzerine çekmeyi başaran markanın bir çalışanı olmak için yayında olan pozisyonları inceleyerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

Koton yeni sezonda taplam kaç kişiye yeni istihdam alanı açacak bilemiyoruz ancak; yayında olan ilanlar ışığında verebileceğimiz bilgi alımların oldukça fazla olacağını söyleyebiliriz. Koton internet üzerinden yayınladığı ilanlar ile merkez ofis ve mağazalarının personel ihtiyacını karşılamaya çalışmaktadır. 

İş Başvuru Şartları

⇒ En az lise ve dengi okul mezunu olmak
⇒ Tercihen tecrübeli olmak
⇒ Mağazacılıkta kariyer hedefliyor olmak
⇒ Diksiyonu düzgün olmak
⇒ Ekip çalışmasına yatkın

Koton İş İlanları

⇒ Satış Danışmanı 
⇒ Depo Personeli
⇒ Kasiyer
⇒ Müdür Yardımcısı
⇒ Mağaza Müdürü
⇒ İş Geliştirme Uzmanı
⇒ Lojistik Muhasebe Uzmanı
⇒ Denetim Uzmanı
⇒ Görsel Sunum Uzmanı.

Koton personel alımı yapacağı pozisyonları yukarıdaki gibi yayınlamıştır. İş başvurusu yapmak isteyenler alttaki linki kullanabilirler.

Koton İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/koton-is-ilanlari-c2116-p12254/#tblFirmaIlanlari

 
Koton İş Başvurusu Koton İş İlanları Koton İşçi Alımı Koton Personel Alımı Lise Mezunu İş İlanları Lise Mezunu İş İlanları 2017 Lise Mezunu Personel Alımı Önlisans Mezunu Personel Alımı Kariyer.Net
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.