KOSKA Helva Personel Eleman Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük helva üreticisi olan Koska yılların verdiği deneyim ile müşterilerine farklı bir çok lezzeti sunmaktadır.

KOSKA Helva Personel Eleman Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük helva üreticisi olan Koska yılların verdiği deneyim ile müşterilerine farklı bir çok lezzeti sunmaktadır. Koska bünyesine alacağı personelleri çok dikkatli seçerek firmaya katkı sağlayabilecek personelleri istihdam etmektedir. Gıda üretimi yapmakta olan firma üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş gençlerede ihtiyaç duymaktadır. Firmanın üretimini yaptığı gıda maddeleri arasında helva, lokum, reçel,pekmezgibi ürünler de üretmeye devam etmektedir.

Koska Helva İnsan Kaynakları tarafından yayınlanan açık pozisyonlara iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıda belirtilmiş olan pozisyonları inceleyebilir size uygun olan ilanın başvuru şartını inceeyerek iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Koska İş İlanları

⇒ Mağaza Koordinatörü
⇒ Mağaza Yöneticileri
⇒ Üretim Formeni
⇒ Gıda Mühendisi

Yukarıdaki kadrolar yayında olan iş ilanları arasından bir kaç tanesidir. Firmanın alım yapacağı personel sayısı hakkında her hangi bir detay verilmemiştir ancak alımların birden fazla olacağını söyleyebiliriz. Yayında olan pozisyon sayısı 9 olarak verilmiştir. Yukarıda verilen kadolar ile birlikte Garson / Servis Elemanı, İş Geliştirme Uzmanı, İç Denetim Uzmanı ve Üretim Sorumlusu pozisyonunda personeller alınacaktır. İş Başvurusu yapmak isteyen okurlarımız alttaki bağlantı linkini kullanabilirler.

Koska İş Başvurusu

www.kariyer.net/merter-helva-san-ve-tic-a-s-koska-helvacisi-is-ilanlari-c22869-p14134/

 
Gıda Mühendisi Alımı Yapan Firmalar KOSKA Helvacısı Personel Alımı Merter Helva Sanayi Eleman Alımı İlanı Üretim Firmanı İş Başvurusu Açık Kadrolar Personel Alımı Personel Eleman Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.