Kosifler Personel Alımı İş İlanları

Kosifler group personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden duyurdu.

Kosifler Personel Alımı İş İlanları

Kosifler Personel Alımı

Kosifler insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Kosifler iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Kosifler iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Kosifler personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Kosifler markası altında olan şirketler çok sayıda sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir. Kosifler Grup başta inşaat, sigorta ve otomotiv sektöründe personel alımlarına devam etmektedir. Sizde Kosifler Grup bünyesinde çalışmak istiyorsanız firmanın yayında olan iş ilanlarından önce insan kaynakları politikası ve diğer bilgilere göz atmanızda fayda var.

Kosifler İnsan Kaynakları

Çalışanlarımıza yılda 12 maaştan oluşan (yıllık) brüt ücret politikası uygulanmaktadır. Grubumuzda temel ücret yapısı, çalışanlarımızın yetkinlikleri, görev ve sorumlulukları, eğitim ve iş tecrübeleri, gösterdiği performans ve piyasa koşulları dikkat alınarak belirlenmektedir. İlgili departmanlar ve pozisyonlar için farklılık gösteren prim uygulamaları mevcuttur. Grubumuzun finansal ve stratejik hedeflerine ulaşmasına ve çalışanımızın performans sonuçlarına göre prim sistemi uygulanmaktadır.

Ayrıca yıl içerisinde ast ve üstlerin birbirlerini değerlendirdikleri 180 Derece Performans Değerlendirmeleri yapılmaktadır.

Çalışan hedefleri, grubumuzun strateji ve hedeflerine paralel olarak sene başlarında belirlenmektedir. Hedefleri, yetkinlikleri ve performansları izlemek amacıyla, grubumuzdaki her çalışan için yıl içerisinde daha önceden planlanan periyotlarla dönem sonuçları karşılaştırılarak çalışanın gösterdiği performans şeffaf bir biçimde saptanmakta; buna bağlı performans değerlendirmesi ve linktr.ee görüşmesi yapılmaktadır. Sene sonunda yapılan nihai değerlendirme sonuçlarında elde edilen veriler Eğitim ve Geliştirme, Kariyer Yönetimi ve Ücret Yönetimi sistemlerinin uygulanmasında kullanılır.

Kosifler İş Başvurusu

Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olduğu illerde alımlarına devam eden Kosifler Group tarafından alım yapılacak pozisyonları inceleyecek olursak; Filo Satış Yöneticisi, Mekanik Teknisyeni, Land Rover Jaguar Satış Danışmanı, Mekanik Atölye Teknisyeni, Muhasebe Uzmanı,Müşteri İlişkileri Uzman Yardımcısı, MINI Satış Danışmanı ve Danışma Görevlisi açık pozisyonlardan sadece bir kaç tanesi daha fazla detay ve bilgi için alttaki linke tıklayarak firmanın insan kaynakları sayfasını ziyaret edebilir ve iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.kosifler.com.tr/BasvuruFormu/Giris

 

 
Kosifler Eleman Alımı Kosifler İnsan Kaynakları Kosifler İş Başvurusu Kosifler İş İlanları Kosifler Oto İş Başvurusu Kosifler Oto İş İlanları Kosifler Oto Personel Alımı 2017 My memer
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.