Koç Holding En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor 2017

Koç Holding insan kaynakları departmanı internet sitesi üzerinden Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olduğu firmalarda personel alımı yapacağını duyurdu.

Koç Holding En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor 2017

Koç Holding insan kaynakları departmanı internet sitesi üzerinden Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olduğu firmalarda personel alımı yapacağını duyurdu. Koç Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olduğu şirketlerin çalışan ihtiyaçlarını karşılamak için çok sayıda ilan yayınladı. Yayında olan ilanlar arasında lisans, ön lisans ve lize mezunlarının başvuru yapabileceği pozisyonlar bulunmaktadır.

Türkiye’nin en zengin ailesine ait olan Koç Holding bünyesinde ülkemizin en büyük şirketlerini barındırmaktadır. Koç Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte olan ve personel alımı yapan şirketler Aygaz, Koçfinans, Divan, Koçtaş Yapı Marketleri, TAT Gıda, Demir Export, Entek Elektrik Üretimi A.Ş, Arçelik, Amerikan Hastanesi, Tofaş Türk Otomobil Fab, Ford Otomotiv, Türk Traktör, Otokoç Otomotiv, Opet ve Yapı Kredi bankası gibi büyük kurumlara personel alımı yapılmaktadır.

Koç Holdingin yukarıda sıraladığımız şirketlerinin personel ihtiyacını karşılamak üzere başta lisans, ön lisans ve lise mezunları için farklı kadrolara personel alımı yapacaktır. Her sektör için ayrı ayrı yayınlanan iş ilanları için tecrübe, yaş, askerlik, vardiyalı çalışma ve yabancı dil gibi farklı kriterler istenmektedir. 

Koç Holdinge iş başvurusu yapmak isteyenler için açık kadroları incelemek, detaylı bilgi alarak iş  başvuru yapmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari 

 
Koç holding personel alımı Koç Holding personel alımı 2017 Koç holding personel alıyor Yapı Kredi Personel Alımı Koç Üniversitesi Otokoç Otomotiv İş İlanları Türk Traktör personel alımı Setur Servis İşçi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.