Kılıç Holding Personel Alımı İş İlanları

Kılıç holding personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden duyurdu.

Kılıç Holding Personel Alımı İş İlanları

Kılıç Holding insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Kılıç Holding iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Kılıç Holding iş ilanlarını belirli aralıklar ile farklı kariyer sayfaları üzerinden yayınlamaktadır sizin için hazırladığımız haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Kılıç Holding personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Kılıç Holding 1991 yılında kurulmuş olup bir çok sektörde faaliyetlerini sürdürmektedir. Farklı sektörlerde hizmet vermekte olan şirketler faaliyet gösterdiği alanlarda lider konumlardadır. Kurulduğu günden bu güne sürekli büyüme hedefleri ile yoluna devam eden Kılıç Holding personel alımı yapmaya devam etmektedir. Sizde yüzlerce insana iş imkanı veren Kılıç Holding de çalışmak istiyorsanız ilanı inceleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kılıç Holding İnsan Kaynakları

  1. Etkin bir işe alım süreciyle şirket değerlerini yükseltecek yeni kişiler istihdam etmek
  2. Girişimci yönetim tarzını teşvik etmek,
  3. Sonuç odaklı ve etkin karar alan bir organizasyon yapısı ve bunu destekleyen yetkin bir çalışan profili oluşturmak,
  4. Çalışanların memnuniyetini ve şirkete bağlılığını artırmak,
  5. Şirket hedeflerine göre ihtiyaçları tespit etmek ve çalışanların kariyer planlarını sağlayacak tanıtım videosu çalışmalar yürütmek,
  6. Toplam kalite yönetimi felsefesiyle değer üreten bir insan kaynağı sağlamak, Çalışanlarımızda Ar-ge bilincini geliştirmek,
  7. Hedef bazlı yönetim modeli ile çalışanların başarısını ve sürekli tanıtım filmi çekimi gelişimini desteklemek,
  8. Kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği bilinciyle bir kurum kültürü geliştirmek,
  9. İç iletişim faaliyetlerini tanıtım filmi geliştirmek,

Sektörün Lideri Olarak; Kalıcı ve Sürdürülebilir başarı İçin; yetkin, verimli, değer katan, gelişime açık, girişimci, pozitif düşünen mutlu bir iş gücü emoneyspace.com ile kalitede fark yaratmaktadır.

Kılıç Holding İş Başvurusu

Kılıç Holding Personel Alımı yapmak üzere insan kaynakları sayfasından personel alımlarını yayınlamaktadır. Açık pozisyonları incelediğimizde Satın Alma Direktörü pozisyonu ile birlikte Genel Başvurularıda almaktadır. Sizde Kılıç holding iş ilanlarını inceleyiıp size uygun olan pozisyonlara başvuru yapmak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kilicholding.com.tr/TR/33/Acik-Pozisyonlarimiz.htm

 
Kılıç Holding Eleman Alımı Kılıç Holding Personel Alımı 2017 Kılıç Holding İnsan Kaynakları Kılıç Holding İş Başvurusu Kılıç Holding İş İlanları Kılıç Holding İşçi Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Miyase yıldırım     2016-11-22 Ben engelliyim 59 raporum var