KFC Türkiye Geneli En Az İlköğretim Mezunu güncel iş ilanları

Kentucky Fried Chicken yani ülkemizde bilinen adıyla KFC en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacağını açıkladı.

KFC Türkiye Geneli En Az İlköğretim Mezunu güncel iş ilanları

Hazır gıda sektöründe adını söz aettiren bir firma olan KFC Dünya genelinde 130 ülkede 40 binden fazla restoranı ile hizmet vermektedir. Ülkemizde de hızla yayınlan şubelerine personel ihtiyacını karşılamak için sürekli ilan açmaktadır.

2017 KFC personel alımı ilanı çoğunlukla KFC mağazalarında ön tarafta kasa işlemleri ve şipariş alımı görevi ve arka tarafta fast food hazırlama ve telefon şipaerişlerini götürme olarak değişmektedir. KFC markası Kentucky Fried Chicken kelimesinin kısaltmasıdır ve Louisville, Kentucky merkezlidir. Fast food sektöründe de dünya üzerinde en büyük ikinci restoran zinciridir.

2017 KFC Personel Alımı başvuru şartları nelerdir?

KFC restoran zinciri restoranlarında çalışacak kişilerde özel şart olarak sadece müşteri memnuniyetini istemiştir. En az ilköğretim mezunu olan, vardiyalı oalrak çalışabilecek, erkek adaylar için askerlik görevi ya yapmış ya da ertelemiş olması gerekmektedir. Vardiya durumu KFC restoranının bulunduğu bölgeye göre değişmektedir.

2017 KFC Personel Alımı yapılan pozisyonlar ve illeri

  • KFC Vardiya Müdürü (İnegöl)
  • KFC Genel Personel (Optimum Outlet / İstanbul)
  • KFC Genel Personel (Bodrum / Muğla)
  • KFC Vardiya Müdürü (Zonguldak)
  • KFC Motorlu Kurye (Optimum Outlet / İstanbul)
  • KFC Vardiya Müdürü (Bodrum / Muğla)
  • KFC Genel Personel (Zonguldak)
  • KFC Genel Personel (Samsun)

Eğer sizlerde şartlarınızın tuttuğunu düşünüyor ve KFC'de çalışmak istiyorsanız 2017 KFC iş başvurusu yapmak için  https://goo.gl/sfdIwT adresinden size uygun olan pozisyona başvuruda bulunabilirsiniz.

 
kfc perosnel alımı 2017 kfc iş ilanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.