Keskinoğlu Personel Alımı İş İlanı

Keskinoğlu personel alımı yapıyor. Keskinoğlu bünyesinde boş olan pozisyonlar için personel eleman alımı gerçekleştiriyor.

Keskinoğlu Personel Alımı İş İlanı

Keskinoğlu Personel Alımı

Tavukçuluk sektörünün lider markalarından biri olarak uzun yıllardır hizmet veren Keskinoğlu personel alımı yapmaya devam ediyor. Keskinoğlu insan kaynakları, ihtiyaçlarına uygun niteliklerdeki personelleri istihdam edebilmek için sürekli güncel iş ilanları yayınlamakyadır. Keskinoğlu iş başvurusu yaparak kariyeriniz ve geleceğiniz için yeni bir başlangıç yapmak istermisiniz? Sizler için güncel medyadan topladığımız bilgiler ile hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde firma hakkında detaylı bilgiye sahip olup başvurunuzu yapabileceksiniz.

Tavukçuluk yani beyaz et basite alınabilecek bir konu değildir. Artık ülke nüfusumuzunda sürekli arttığı günümüzde her şeyin yapayı piyasaya sürülüyor. Yeni çıkan lisasnsız üreticiler malesef insan sağlığı ile oynamaya devam ediyorlar. İsmine güvenmediğiniz yada bilmediğiniz markalardan uzak durmanız sağlığınız için çok önemli. Marka olarak kendini kanıtlamış Keskinoğlu 1963 yılından bu güne ülkemiz'de Tavukçuluk sektöründe güvenilir bir marka olarak hizmet vermeye devam ediyor.İsmail Keskinoğlu ve oğulları Fevzi ile Mehmet Keskinoğlu tarafından temelleri atılan firma o günden bu güne hizmet vermeye devam ediyor.

Keskinoğlu İnsan Kaynakları

Adaylar, öncelikle İnsan Kaynakları yetkilisi ile “Yetkinlik Bazlı Mülakat” ve ilgili pozisyonun birim ve üst düzey yöneticisiyle hem kişilik özellikleri hem de mesleki yeterlilik kriterleri açısından mülakat gerçekleştirirler. Değerlendirmeler sonucunda, işe alım süreci, en uygun adaya iş teklifi yapılması ile sonlanır. İş teklifi https://www.slotoyunlari.org yapılmayan adaylara değerlendirilme durumları ile ilgili bilgi verilir.

Adayların başvuruları başka pozisyonlarda değerlendirmek üzere veritabanımızda saklı tutulur ve uygun olabilecek pozisyonlar için ilgili adaylarla iletişime geçilir. İş başvurusunda bulunmak isteyen adaylarımız sitemizde bulunan başvuru formunu doldurarak ya da kariyer.net üzerinden online başvuru yapabilirler. Akhisar dışından gelen çalışanımız için 3 aylık lojman imkânı sağlamaktayız.

Keskinoğlu Eleman Alımı

Keskinoğlu tavukçuluk personel ve eleman alımı yapmak üzere ilan yayınladı. Personel alımlarını kariyer.net üzerinden yapan firma ilanlarını güncel tutmaktadır. Yayında olan ilanları inceleyip size uygun pozisyonlara başvuru yapmak için alt kısımdaki linki kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/keskinoglu-tavukculuk-ve-damizlik-isl-san-tic-a-s-is-ilanlari-c6633-p31514/

 
Keskinoğlu İnsan Kaynakları Keskinoğlu İş Başvurusu Keskinoğlu İş İlanları Keskinoğlu İşçi Alımı Personel Alımı 2019 Keskinoğlu Personel Alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Halil İbrahim tok     2019-05-28 İyi gunler ben savastepeden Keskin oglu servislerini ceki yordum mali kriz yüzünden assa yukarı 100 işcimle bu kriz yüzünden cıkış aldık biz arkadaslarımla işletmenizin kötü günlerinde herdaim yanında yer almaya calıstık işçilerin yaptıkları gırevlerde bulunmadık kötü söz söylemleri (batıyor cıkıyor iflas ediyor paramız ödenmiyor) gibi calısan hic bir arakdasım ve ben ağzımızdan cıkmamıstır soranada yok öyle bişey demişizdir ve ben bu arkadaslarımla sizlerin bizi geri cagırmanızı bekliyoruz sa