Kasiyer Alımı Yapan Firmalar

Alışveriş merkezleri başta olmak üzere çok sayıda market ve perakende sektöründe hizmet veren firma kasiyer alımı yapmak üzere ilan yayınladı.

Kasiyer Alımı Yapan Firmalar

Alışveriş yamak insanların günlük hayatında olmazsa olmazlarındandır. Günlük ihtiyaçlarımızın yanısıra aylık olarakta farklı yerlerde alışveriş yaparak ihtiyacımız olan yiyecek ve giyecek almaya ihtiyaç duyarız, satın aldığımız ürünleri üretmediğimiz için mecburen satın almak durumundayız. Eski tarihlerde dahi insanlar bir şekilde alışveriş ediyordu para bulunmadan önce takas yolu ile devam eden almak yada satmak paranın icadından sonra ihtiyaçları artırdı. Yıllar geçip dünya geliştikce insanların ihtiyaçlarıda çoğalıyor her ihtiyacımızı karşılayabilmek için alışverişe devam etmek zorundayız. Dolayısı ile perakende sektöründe para girişini sağlayacak müşterilerin ödemelerini en hızlı şekilde karşılayabilecek insanlara ihtiyaç duyuldu bu şekilde binlerce kişinin çalışmakta olduğu kasiyerlik mesleği başladı.

Kasiyer; çalışmakta olduğu mağazanın veya işletmenin satış sonunda müşteriye hizmet veren personelidir. Kasiyerlik alışverişin olduğu tüm firmalar tarafından aranan bir meslektir. Gün boyu satışı yapılan ürünlerin işlemleri gün sonu raporu ile birlikte kasada biriken miktarı günsonu raporu ile birlikte çalıştığı firmanın yetkilisine teslim ederler. Kasiyer olabilmek için Lise yada Ortaokul mezunu olmanız yeterlidir.

Kasiyer Alan Firmalar:

⇒ Damat Tween,

⇒ İpekyol,Bim,

⇒ Süvari,Özdilek,

⇒ Kahve Dünyası,

⇒ Media Markt,

⇒ Deniz Tekstil.

Migros BİM ve A101 gibi marketler ilan yayınlayan en büyük firmalardır. Kasiyer olmak istiyorsanız bu ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Büyük marketlerin veya giyim mağazalarının güncel kasiyer alımı ilanlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki bağlantıdan Kasiyer İş İlanlarını inceleyebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilanlari/kasiyer 

 
2017 Yılı Kasiyer İş İlanları Kasiyer Maaşları 2017 Mart Ayında Kasiyer Alımı Yapan Süpermarketler Migros Kasiyer Alımı 2017 Market İş İlanları Kasiyer Alımı Personel Alımı 2017 Personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.