Kargo Firmaları Şöför Alımı Yapıyor

Her gün trafikte karşılaşmakta olduğumuz kargo şirket araçlarını kullanabilecek şöför adayları aranmaktadır. Kargo firmaları her gün yeni ilanlar yayınlayarak personel ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.

Kargo Firmaları Şöför Alımı Yapıyor

Her gün trafikte karşılaşmakta olduğumuz kargo şirket araçlarını kullanabilecek şöför adayları aranmaktadır. Kargo firmaları her gün yeni ilanlar yayınlayarak personel ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Kargo firmaları şöför alımlarını uzun yol şöförü ve şehir için dagıtım şöförü olarak çalışabilecek adaylar arasından yapmaktadır. Firmaların özellikle tecrübeli şöför ihtiyacı olduğu için bu pozisyonlar başvuran adayların kolaylıkla iş sahibi olabildiğini söyleyebiliriz.

Başvuru yapmak isteyen adayların En az lise mezunu olması gerekmektedir. Lize mezunu olmayan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır. Şöför Alımı yapan kargo şirketlerinin ilanlarını inceleyerek sizde iş sahibi olabilirsiniz. Kariyer sayfası üzerinden Lojistik ve Taşımacılık sektöründe çalışmak isteyenler için yayında olan 668 adet iş ilanı bulunmaktadır. 

Şoför Kurye alımı yapan kargo şirketlerinin iş ilanlarını incelediğimzde ilanların bazıları şöyledir.

⇒  Aras Kargo Kurye Alımı,
⇒  MNG Kargo Şoför Alımı,
⇒  Sürat Kargo Kurye Alımı,
⇒  FedEX Kargo Şoför Almı,

Şoför Kurye alımı yapan kargo firmaları tarafından yayında olan 600'den fazla ilanı inceleyerek ikamet etmekte olduğunuz şehirde yada bölgede olan ilanları inceleyerek kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru ve tüm ilanlar için aşağıda yer alan link adresini kullanabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/lojistik-tasimacilik-is-ilanlari

 
Eleman Alımı 2017 Eleman Alımları 2017 Şöför Alımı Yapan Kargolar Kargo Şirketleri Şöför Alımları Kargo Personel Alımı Şoför Kurye Alımı 2017 Kurye Alımı 2017 Şöför Alımı 2017 Şöför İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
rıza keskin     2019-10-03 20 yıldır aktıf arac kullanıyorum tırdan haric butun aracları kullana biliyorum tas ocaklarında cok söförlük yaptım
şeref özel     2017-01-06 Emekli e a2 pendik esenyalı ikamet ediyorum
Sezer ertemel     2017-01-01 16 yıldır aktif araç kullanıyorum src2 src4 psikoteknik belgelerin mevcut sizinle çalışmak istiyorum