Karayolları Genel Müdürlüğü Bin 280 Personel Alımı 2016

Karayolları Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere toplam Bin 280 personel alımı yapacağını duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü Bin 280 Personel Alımı 2016

Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı bahsine giriş bünyesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Karayolları genellikle her yıl ihtiyaç duyduğu kadar personeli bünyesine almaktadır. Genellikle sözleşmeli olarak işe alınan personeller Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre Merkezi Atama ya da açıktan atama gibi yöntemler ile yapılmaktadır. Karayollar Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağı yıl içerisindeki ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurular bölümünden vermektedir.

Müjdeli Haber Geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı tarafından yapılan açıklamada Karayolları iş ilanlarını bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Yaptığı açıklama ile yatırımların her geçen yıl artarak devam ettiği belirtilirken bu alanda çalışmaların daha düzenli ve eksiksiz olarak yapılması için personel alımının yapılması gerektiği duyurularak toplam Bin 280 kişilik teknik personel alımı yapılacağı duyuruldu.

 Başvuru şartları nedir? Alımlar ne zaman yapılacak? gibi merak edilen soruların yanıtları henüz belli değil. Fakat açıklama bu sene içerisinde olduğu için atamalarında bu sene içerisinde olması beklenmektedir. Ancak askeri darbe girişimi ve FETÖ/PDY soruşturmalarının devam ettiğinden dolayı atamaların bir kaç ay içerisinde olacağını söyleyebiliriz.

 
Karayolları Teknik Personel Alımı Karayolları Şöför Alımı Karayolları Personel Alımı 2017 Karayolları İşçi Alımı Karayolları İş Başvurusu Kamu Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.