Karaca Home Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul’da 1973 ylında küçük bir atölye ile çalışma hayatına başlayan firma Türkiye´nin ve dünyanın en değerli markalarının toptancılığı ve dağıtımcılığını yaptığı sektörde yeni personellere ihtiyaç duyuyor.

Karaca Home Personel Alımı İş İlanları 2017

İstanbul’da 1973 ylında küçük bir atölye ile çalışma hayatına başlayan firma Türkiye´nin ve dünyanın en değerli markalarının toptancılığı ve dağıtımcılığını yaparak devam ettirdiği faaliyetlerine kendi markasına sahip ürünlerin pazarlamasını yaparak sektördeki yerini sağlamlaştırdı. Türkiye genelinde hizmet veren 113 adet konsept mağaza, 39 adet franchise mağaza ve 1.100 adet toptan satış noktası ile hizmet vermeye devam ediyor. yrıca yurtdışına açtığı 29 mağazası ilede global bir marka olma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Karaca İnsan Kaynakları kurmuş olduğu Karaca Home markasında çalışmak isteyenler için personel alımları yapıyor. Sizde Karaca Home’da çalışmayı düşünürseniz yayınlanan ilanlara başvuru yaparak bu fırsattan faydalanabilirsiniz. Kariyer sayfası üzerinden yayınlanmış olan ilanları aşağıda başvuru yapmak isteyenler için sıraladık.

Karaca Home İş İlanları

⇒ Pazarlama Müdürü,
⇒ Paketleme Elemanı,
⇒ Kesim Elemanı,
⇒ Depo Elemanı,
⇒ Satış Danışmanı,
⇒ Mağaza Müdürü,

Karaca Home Personel Alımı için yayınlamış olduğu ilanlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için sayfanın alt kısmındaki bağlantıyı kullanarak hemen iş başvurunuzu yapabilrsiniz. Unutmayınız ilanlara başvuru yapmadan önce açık pozisyonların başvuru şartlarını incelemeniz gerekmektedir.

http://www.kariyer.net/karaca-san-ve-tic-a-s-is-ilanlari-c8074-p32952/

 
Karaca home personel alımı Karaca home eleman alımı Karaca home iş ilanları Karaca home işçi alımı Karaca home açık pozisyonlar Karaca home açık pozisyonlar 2017 Karaca home eleman alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.