Kamuya Binlerce Memur ve Personel Alınıyor

Bakanlıklara bağlı olarak hizmet vermekte olan kamu kurum ve kuruluşları bünyesindeki personel ve memur ihtiyacını karşılamak üzere her yıl binlerce adaya iş imkanı sunuyor.

Kamuya Binlerce Memur ve Personel Alınıyor

Bakanlıklara bağlı olarak hizmet vermekte olan kamu kurum ve kuruluşları bünyesindeki personel ve memur ihtiyacını karşılamak üzere her yıl binlerce adaya iş imkanı sunuyor. Açıkcası geçmiş yıllara göre bu yıl alımların daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Darbe girişimi sonrası devlet memurları arasından FETÖ'cülerin temizlenmesinin ardından onbinlerce yeni kadro açıldı ve bu kadroların tamamlanabilmesi için bir çok kurum ard arda ilanlarını yayınlamaya başladı. Peki hangi kamu kurumları memur alımı yapıyor? Bu pozisyonlara kimler başvuru yapabilecek? Hang pozisyonlara alım yapılacak işte detaylar.

Hangi Kurumlar Memur Personel Alım Yapacak

Kamu kurumlarında istihdam edilecek olan memur ve personeller hangi kurumlarda göreve başlayacaklar? Yayında olan ilanlarda Sağlık bakanlığı 28 Ekim tarihinde başvuruların başlamasıyla toplam 5 bin sözleşmeli personel alacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü ise 9 mühendis alımı ile birlikte toplam 10 bin lise mezunu Polis Özel Harekat Alımı yapacak.

Yine sitemizde Kamu Personeli sayfamızda yayınladığımız Türk Kızılayı Personel Alımı ilanında yüzlerce boş pozisyon için alım yapılacağını paylaşmıştık. Türk Kızılayı İş İlanlarına başvuru yapmak isteyen okurlarımız (http://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx) sitesini kullanarak iş başvurularını yapabilirler.

Güncel Memur Personel Alımı yapan kurumları sitemizi takip ederek günlük olarak görebilirsiniz.

Personel Memur Alımı Yapan Kurumlar:

 
Kamuya Binlerce Memur Alımı Yapılacak Kamuya Binlerce Personel Alınacak Kamuya Memur Alımı Memur Alımı 2017 Memur Alım İlanları Personel Alımı 2017 Memurlar
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.