Kamu Kurumlarına 60 Bin Memur Alımı Yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu kamuya 60 bin memur alımı yapılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar.

Kamu Kurumlarına 60 Bin Memur Alımı Yapılacak

FETÖ tarafından organize edilen darbe girişimi sonrasında Kanun hükmünde karar nameler neticesinde her geçen gün yeni kararlar alınmaya devam ediyor. FETÖ ile bağlantısı bulunan memurların ihraç edildiği biliniyor ihraç edilen memurların yerine yeni memur atamaları son hızla devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu yeni bir açıklama yaptı yapılan açıklamada 60 bin yeni memur alınacağı ve bu memurların hangi sektöre de istihdam edileceğine dair açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu tarafından yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarındaki personel açığını kapatmak üzere 60 bin yeni memur alımı yapılacağını duyurdu. Peki bahsi geçen memurlar nahgi kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek.

Yapılan açıklamada 60 bin yeni memur alımında en büyük personel istihdamının Sağlık Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı, ve Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılması bekleniyor.  

Ülkemizde yaşanan gelişmeler ile birlikte FETÖ ile bağlantısı olan memurlar görevden alındı. Görevden alınan bu memurların yerine atamalar yapılmaya devam ederken bir taraftanda operasyonlar devam ediyor. Dolayısı ile bu yeni memur alımlarının hangi kurumlara atanacağı belirsiz. Önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamaları takip ederek sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 2017 yılında kamu kurumlarında istihdam edilecek memur sayısının geçmiş yıllara göre rekor sayıya ulaşması beklenmektedir. İlerleyen günlerde konu hakkında açıklama yapılırsa sizleri bilgilendireceğiz.

 
Kamuya 60 Bin Memur Alımı Yapılacak Kamuya 60 Bin Memur Alımı Kamuya 60 Bin Memur Alınacak Memur Alımı Memur Alımı 2017 Kamu Kurumlarına Memur Alımı Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.