Kamu Kurumları Şoför Alıyor 2017

Kamu kurumları her yıl ihtiyacı olan kadrolar için ilan yayınlayarak şöför alımı yapmaktadır. Her ehliyeti olan ben şöförüm bu işi yapabilirim diyemez şöförlük okadar kolay bir meslek değildir.

Kamu Kurumları Şoför Alıyor 2017

Kamu kurumları her yıl ihtiyacı olan kadrolar için ilan yayınlayarak şöför alımı yapmaktadır. Her ehliyeti olan ben şöförüm bu işi yapabilirim diyemez şöförlük okadar kolay bir meslek değildir. Yaz kış demeden zorlu hava şartlarında direksiyon sallayıp ekmek parası kazanmaya çalışmak diğer kamu personellerine göre daha zor bir iştir. Özellikle ağır vasıta ve iş makinesi kullanmak diğer araçlara göre daha zordur.

Peki Hangi kurumlar şöför alıyor? Şöför arayan kurumların iş ilanlarına nereden ulaşabilirsiniz? İş makinesi operatörü alan kamu kurumları varmıdır? İşte kamu kurumlarında şöför olarak çalışmak isteyenler için hazırladığımız haberimizin detayları..

Şöförlük aslında kurumların verdiği ilanlara göre farklılık göstermektedir. İş makinesi operatörü, Tır şöförü, Otobüs şöförü, ve kamyon şöförü alımı yapan kurumların sayısı oldukça fazladır. Ambulans şoförü ve makam şöförü alımı yapan kamu kurumlarıda yine şöför alımı yapmaktadır.

Şöför alımı yapan kamu kurumları

Öncelikle belirtmek istiyoruzki tüm kamu kurumlarının bünyesinde şöför kadrosu vardır ve ayrım yapmadan tüm kurumlar şöför alımı yapmaktadır. Kamu kurumları bünyesinde şöför olarak çalışmakta olan binlerce şöför bulunmaktadır. En fazla şöför alımı yapan kamu kurumları arasında hastaneler, karayolları, bankalar ve bakanlıklara bağlı kamu yararına hizmet veren kurumlar gelmektedir. Bu kurumların yanısıra belediyelerde bünyesine farklı niteliklerde şöför alımları için ilanlar yayınlamaktadır.

Kurumsal Firmalarda Şöför Arıyor

Kurumsal kimliğe sahip olan şirketlerde oldukça fazla şöför alımı yapmaktadır. Kamu kurumları tarafından yayında olan ilanlara başvurmak için bekleyenlerin ilk tercihi kurumsal şirketlerde çalışmaktır. Lojistik firmaları uluslar arası çalışabilecek tır şöförleri ararken çok sayıda firma idari işler bünyesinde şöför alımları yapmaktadır. Özel hastaneler ise yayınladığı ilanlar ile ambulan şöförü alımı yapmaktadır.

Şöför Alımı Yapan Kurumların İş İlanları

Şöför olarak çalışmak isteyenler kamu personeli alımı yapan kurumların iş ilanlarını takip ederek yayınlanan ilanlara iş başvurusu yapabilirler. Kamu kurumlarının şöför alımlarını internet üzerinden iş ilanı yayınlayan sitelerde ve İŞKUR üzerinden takip edebilirsiniz.

 
Şoför arayan firmalar Kamu şoför ilanları Özel kurum şoför ilanları Şoför Alımları Şoför İlanları Kurumsal firma şöför alımı Kamu şöför alımları 2017 Şöför iş ilanları 2017 Personel alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Sena Kömürcü     2019-01-28 Işe ihtiyacim var
cengiz kılıç     2016-12-13 iş arıyorum şöförüm kiramı ödiyemiyorum d sınıf ehliyetim var