Kamil Koç bilet satış ve çağrı merkezi yetkilisi alıyor

Uzun yıllar boyunca yollarda şehirlerarası yolcu taşımacılığında hizmet veren Kamil Koç Personel alımı yapmak için ilan yayınladı. Şehirlerarası otobüs seyahati denilince akla gelen ilk isimlerden olan Kamil Koç personel alım ilanları yayınladı

Kamil Koç bilet satış ve çağrı merkezi yetkilisi alıyor

Kamil Koç Personel Eleman Alımı

Şehirler arası otobüs işletmeciliğinin ülkemizdeki lider kuruluşu olan Kamil Koç personel alımı için ilanlarını kariyer sitelerinden yayınladı. Havayolu şirketlerinin ucuz biletlerle uçuş şansı vermesinin ardından sadece güçlü ve güvenli hizmet verebilen şirketlerin otoyollarda şehirler arası yolcu taşımacılığı yapabildiği bu günlerde Kamil Koç müşteri memnuniyetine verdiği önem ile personel ve eleman alımlarına ara vermeden devam ediyor.

Kamil Koç Personel Alımı yapacağı pozisyonlar için belli bir rakam vermemiştir. Personel alımlarını belirli aralıklarda vermesi Kamil Koç personel alım ilanlarını takip edenler tarafından yakından takip ediliyor. Yayında olan 5 adet ilan olması başvuru yapmak isteyenlerin daha hızlı hareket etmelerini gerektiriyor. Alımlarını bir kaç ilde birlikte yapacak olan firmaya iş başvuru yapanlar açık pozisyonları inceleyerek iş başvurusu yapabilirler. 

Kamil Koç personel alımı için verilen ilanlar şu şekildedir. Bilet satış yetkilisi, çağrı merkezi yetkilisi, kabin servis memuru, yolcu ilişkileri yetkilisi olmak üzere personeller alacaktır. Alım yapılacak adaylar İstanbul, Bursa, Adana, Ankara ve Amasya illerinde işe alınacaklardır. 

Kamil Koç eleman alımı yapacağı kadrolar için işe alım yapacağı pozisyonlar için genel ve özel şartlar talep etmektedir. Kamil Koç firması ilanlarınıda sürekli güncel tutarak iş başvurusu yapmak isteyenlere çalışma şansı vermektedir. www.isbilgileri.com sitesi olarak bizde Kamil Koç firmasının güncel iş ilanlarını takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İş başvurusu yapmak isteyenler alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirler.

http://www.kariyer.net/kamil-koc-otobusleri-a-s-is-ilanlari-c2151-p12639/

 
Kamil Koç Personel Alımı Kamil Koç Eleman Alımı Kamil Koç iş ilanları Kamil Koç iş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.