Kahve Dünyası part time iş fırsatı

Kahve Dünyası bünyesinin çalışan ihtiyacını gidermek için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Alım yapılacak personelleri kendi bünyesinde istihdam edecektir.

Kahve Dünyası part time iş fırsatı

Kahve Dünyası Personel Alımı

Türkiye'nin bir çok bölgesine bayilikler veren Kahve Dünyası büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Bir çok ilde bayilik vererek ülke geneline hizmet vermeyi planlayan Kahve Dünyası bu bağlamda personel alımlarına hız vermiştir. Bünyesine yeni aldığı personeller ilede istihdama büyük katkı sağlayan Kahve Dünyası bünyesinde çalışacak genç ve dinamik çalışma arkadaşları aramaktadır.

Kahve Dünyası Personel Alımı için yayınladığı ilanlar ile bir çok ilde alım yapması iş arayanları gençleri heyecanlandırıyor. Kariyer sitesi üzerinden yayına verilen ilanları detaylandırdığımızda 64 pozisyon için on farklı ilde personel alımı yapacaktır. Yayınlanan iş ilanlarında daimi çalışacak personeller ile birlikte Part - Time çalışabilecek kişilerede iş imkanı sunuyor.

Kahve Dünyası Eleman Alımı için yayınlanan pozisyonlarda  Kasiyer, servis personeli, mağaza sorumlusu, mutfak personeli, depo personeli ve barista gibi pozisyonlara personel alımı yapılacaktır. Elbette bu ilanlardan başka yayında olan başka ilanlarda bulunmakta. Personel alım ilanları genellikle İstanbul, İzmir, Bursa ve Denizli illerinde yoğunlaşmış durumda bu illerde yaşayıp iş arayan arkadaşlar için iyi bir iş fırsatı olabilir.

Kahve Dünyası bünyesinde çalışmak isteyen ve iş başvurusu yapmak isteyenler başvuru yapacakları pozisyonlar için talep edilen genel şartları inceledikten sonra başvuru yapabilirler. Yayında Poker Sitesi poker nasıl oynanır olan iş ilanları ve diğer ilanlar için alt kısımda verdiğimiz bağlantıyı kullanıp iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/kahve-dunyasi-is-ilanlari-c11253-p1363/

 
kahve dünyası part time iş Part time iş ilanları 2019 kahve dünyası personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.