Kadıköy Şifa Hastanesi Personel Alımı İş İlanı

Özel sağlık kurumları tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarına bir yenisi daha eklendi Kadıköy Şifa Hastanesi çok sayıda personel alımı yapmak için ilanlar yayınladı.

Kadıköy Şifa Hastanesi Personel Alımı İş İlanı

Kadıköy Şifa Hastanesi Personel Alımı

İstanbul'da hizmet vermekte olan 2 hastanesi ile insanlara en iyi hizmeti vermeye çalışan Kadıköy Şifa Hastanesi personel alımı yapıyor. Kadıköy Şifa Hastanesi insan kaynakları biriminin internet üzerinden yayınladığı iş ilanlarına başvuru yaparak yeni bir işe sahip olmaya ne dersiniz? Kadıköy ve Ataşehir semtlerinde hizmet vermekte olan  Kadıköy Şifa Hastaneleri için yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Haberimizin devamını inceleyerek Kadıköy Şifa Hastanesi İş Başvurusu hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Kadıköy Şifa Hastanesi İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Müdürlüğü olarak amacımız; çalışanlarımız maksimum memnuniyeti sağlayarak huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı yaratmaktır. İK ekibi olarak açık kapı politikamızla her zaman çalışanlarımıza yakın olmayı ve beklentilerine kısa sürede cevap vermeyi hedeflemekteyiz.

İnsan Kaynakları Yönetim Prensiplerimiz Kadıköy Şifa misyon, vizyon ve temel ilkeleri doğrultusunda düzenlenmiş olup, her yıl gözden geçirilmektedir. Ayrıca İnsan Kaynaklarına ilişkin hedefler http://canlisohbethatlari.online ve stratejiler Kadıköy Şifa ana iş hedefleri doğrultusunda belirlenmekte ve 6 ayda bir değerlendirilmektedir.

Kadıköy Şifa Hastanesi Eleman Alımı

Personel alımı için verilen ilanlardaki başvurular İstanbul ili için yapılacaktır. Kadıköy Şifa Hastanesi personel alımlarını büyük bir hassasiyetle yapmaktadır. Günümüzde özel sağlık kurumları özel müşterilerine hizmet verdiği için hizmet kalitesinide sürekli olarak artırmaya çalışıyor. Bu hizmeti verebilme içinde yeni personel alımları yapacak olup verilen pozisyonlar şu şekildedir.

  • Ameliyethane Teknikeri,
  • Ebe Hemşire,
  • Bebek Hmeşiresi,
  • Hasta Danışmanı,
  • Labaratuvar Teknikeri,
  • Hasta Kabul Personeli.

Sizelerde bu açık pozisyonlardan birine iş başvurusu yapmak istiyorsanız öncelikle bu pozisyonlar için istenilen şartları inceleyiniz. Başvuru şartlarını incelemek ve güncel iş ilanlarına başvuru yapmak için alt kısımda verdiğimiz linki tıklayıp tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

www.secretcv.com/firma/kadikoy-sifa-saglik-grubu-is-ilanlari

 
Kadıköy Şifa Hastanesi Eleman Alımı Kadıköy Şifa Hastanesi İnsan Kaynakları Kadıköy Şifa Hastanesi İş Başvurusu Kadıköy Şifa Hastanesi İş İlanları Hastane İş İlanları Hastane Temizlik İşçisi Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.