İstanbul Yeni Havalimanı’na 100 Bin Personel Alınacak

Avrupanın en büyük havalimanı inşaatı İstanbul Arnavutköy'de devam ediyor. Projenin tamamlanması ile birlikte toplam 100 bin personel alımı yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı’na 100 Bin Personel Alınacak

Avrupanın en büyük havalimanı inşaatı İstanbul Arnavutköy'de devam ediyor toplam 80 milyon metrekarelik alana yapılan havalimanında yıllık ortalama 150 milyon yolcu kapasitesi ile hizmet vermesi planlanıyor. Bu büyük proje tamamlandığında yaklaşık olarak 100 bin kişiye farklı pozisyonlarda iş imkanı sağlanacak. Vasıflı ve vasıfsız çok sayıda iş arayana havalimanının farklı bölümlerinde istihdam sağlanacak.   

İlk Alımlar 2017 Yılında Başlayacak

Havalimanı inşaatının yüklenici firması tarafından yapılan açıklamada 2017 yılı içerisinde yapımı devam eden havalimanına toplam 30 bin personel alımı yapılacağı bildirildi.

pasgol giriş

Elbette verilen bu rakam havalimanının ilk hizmete açılışında istihdam edilecek personel sayısı havalimanının tamalanması ile birlikte bu rakamın toplam 100 bine çıkması öngörülüyor.

Alım yapılacak Pozisyonlar

İstanbul Arnavutköy'de yapımı devam eden istanbulun 3. Havalimanının tamamlanması ile birlikte çalışacak toplam personel sayısının 100 bini geçmesi bekleniyor. Peki yapımı deva eden havalimanına ilk alınacak personeller hangi pozisyonlarda istihdam edilecek.

Şimdilik alım yapılacak personeller hakkında verilmiş olan bir bilgi yok fakat havalimanının farklı bölümlerinde ilk açılışta toplam 30 bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. Havalimanı inşaatının tamamlanması ile birlikte bu rakamın 100 bine çıkması bekleniyor.

İstihdam edilecek personeller arasında apron görevlileri, bagaj taşıma sistemleri görevlileri, güvenlik,muhasebe, hizmetli,yangın söndürme ekipleri,temizlik personelleri, hukuk departmanı,yer hşzmetleri,otopark görevlileri,insan kaynakları,şöför,garson,müşteri hizmetleri başta olmak üzere farklı bir çok bölüme personel alınması planlanıyor.

 
İstanbul Yeni Havalimanı İşçi Alımı 3. Havalimanı Personel Alımı İstanbul Yeni Havalimanı Personel Alımı İstanbul Yeni Havalimanı İş İmkanı Havalimanı İş İlanları Kabin Memuru Alımı Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.