İstanbul Medicine Hospital Personel Alımı 2017

İstanbul'da faaliyetlerine devam etmekte olan Medicine Hospital bünyesinde hizmet verdiği hastanelerde hastalarına daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için personel alımı yapmaktadır.

İstanbul Medicine Hospital Personel Alımı 2017

İstanbul'da faaliyetlerine devam etmekte olan Medicine Hospital bünyesinde hizmet verdiği hastanelerde hastalarına daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için personel alımı yapmaktadır. İstanbul'da ilamet ediyorsanız Medicine Hospital bünyesinde hizmet veren semt hastanelerinden birinde çalışmak istiyorsanız iş ilanları arasında kendinize uygun olan pozisyonlara iş başvurusu yapabilirsiniz. Sağlık personeli statüsünde alınacak personellerin en az sağlık meslek lisesi mezunu olmaları gerekmektedir. Ancak hizmet bölümlerinde çalışan hasta bakıcı, temizlikci ve bulaşıkcı gibi pozisyonlarda ilköğretim mezunlarıda istihdam edilebilmektedir. Bu nedenler yayınlanan ilanları sürekli olarak takip ederek alım yapılacak pozisyonlar için istenen şartlara detaylı bir şekilde bakmanız gerekmektedir.

​İstanbul Avrupa Yakasında farklı semtlerde hastaneleri olan Medicine sağlık grubu bünyesinde çalışmak isteyenlere iş imkanları sunmaya devam ediyor. Sürekli olarak büyümeyi hedefleyen grubun her geçen yıl personel ihtiyacını da arttırmaktadır.

Alt kısımdaki iş ilanlarını sizler için için sıraladık sizlere uygun olan pozisyonları inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz. 

İstanbul Medicine İş İlanları

⇒ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı,
⇒ Kurumsal Pazarlama Sorumlusu,
⇒ Genel Cerrahi Uzmanı
⇒ Ameliyathane Hemşireleri,
⇒ Radyoloji Uzmanları.

Medicine Hospital personel alımı yapacağı pozisyonları yukarıda sıraladığımız şekilde yayınlamıştır. Hatane sektörde çalışmak isteyenler için farklı pozisyonlar'da yayınlamaktadır. Bu nedenle yayınlanan güncel iş ilanlarını sürekli olarak takip etmeniz gerekmektedir. Aşağıda paylaştığımız linki kullanarak hastanenin yayında olan iş ilanlarını pozisyonlar için istenen başvuru şartlarını inceleyerek iş başvurunuzu yapabilirsiniz.

Özel Medicine Hastanesi İş Başvurusu

 http://www.kariyer.net/ozel-istanbul-medicine-hospital-is-ilanlari-c29943-p21911/

 
2017 Yılı Özel Hastane Personel Alımı Ameliyathane Hemşiresi Arayan Hastaneler İstanbul Özel Hastaneler İş İlanları 2017 Medicine Hastaneleri Eleman Alımı İlanları Hastane İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.