İstanbul Çay Servisi ve Temizlik Elemanı Alımı 2017

Çay servisi yaparak veya temizlik işleri yapıp sigortalı bir işe sahip olabilirsiniz. İlanlara başvuru yapmak isteyenler haberimizin devamındaki bilgileri inceleyebilirler.

İstanbul Çay Servisi ve Temizlik Elemanı Alımı 2017

Ülkemizin en büyük sorunlarından biri vasıfsız insanların iş bulamamalarıdır. İstanbul'da hem Anadolu hemde Avrupa yakasında iş arayanlar vasıfsız adaylar için çay servis ve temizlik elemanı arayan yüzlerce firmanın yayınlamış olduğu ilanlara başvuru yaparak çalışmaya başlayabilirsiniz. Çay ve kahve servisi yaparak sigortalı ve asgari ücretli bir işe sahip olabilirsiniz.

Ayrıca bu sektörde çalıştırılmak isteyen personellerden istenen harhangi bir şartta yok sadece size verilecek olan işi hakkı ile yapmanız yeterli olacaktır. Peki İstanbul'da hangi firmalar çay servis elemanı alımı yapıyor. Hangi firmalarda temizlik elemanı olarak çalışabilirsiniz? Şimdi bu pozisyonlarda personel alımı yapan firmaların ilanlarını sıralayalım.

Çay Servisi ve Temizlik Elemanı Alımı

⇒ Çay Servis ve Temizlik Elemanı (AMERICAN LIFE)
⇒ Lojman Temizlik Görevlisi (ÖZEL OTEL)
⇒ Bulaşıkçı – Gece (FARUKGÜLLÜOĞLU)
⇒ Çay - Kahve Servis Elemanı (DAGİ)
⇒ Çay Servis ve Temizlik Elemanı (MADO)

Bu sektörde alım yapan firmaların tamamını sizlerle paylaşmak isterdik ancak yüzklerce firma ismini vermektense yayınlanan iş ilan sayfasını paylaşarak bu sektörde çalışmak isteyenlere yol göstermek istiyoruz. Aşağıdaki linke tıklayıp ilan sayfasına ulaşarak size uygun olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/cay-servis-ve-temizlik-elemani-is-ilanlari  

 
Çay servis elemanı alımı 2017 Temizlik elemanı alımı 2017 Temizlikçi alımı Çaycı Alımı Çay kahve servis ve temizlik elemanı 2017 Temizlik şirketi iş ilanları 2017 Hastane temizlikçi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.