İŞKUR Büro Görevlisi, Şoför ve Kurye Alımı

Türkiye iş kurumu İŞKUR tarafından yayınlanan çok sayıda iş ilanı bulunmaktadır. Şayet yayınlanan iş ilanları sizin aradığınız işlerden biri ise vakit kaybetmeden yayınlanan iş ilanlarının tarihlerini kontrol ederek iş başvurusu yapabilirsiniz.

İŞKUR Büro Görevlisi, Şoför ve Kurye Alımı

Türkiye iş kurumu İŞKUR tarafından yayınlanan çok sayıda iş ilanı bulunmaktadır. Şayet yayınlanan iş ilanları sizin aradığınız işlerden biri ise vakit kaybetmeden yayınlanan iş ilanlarının tarihlerini kontrol ederek iş başvurusu yapabilirsiniz. Türkiye iş kurumu tarafından yayınlanan iş ilanları ile istihdam edilecek olan personeller özel şirketler bünyesinde görevlendirileceklerdir.

Alım Yapılacak Olan Kadrolar

Kurye, Büro Görevlisi ve Şöför alımı ilanlarının detaylarını kurumun internet sitesinden öğrenebileceğiniz gibi işkur il müdürlüklerine bizzat kendinizde gidebilirsiniz. Bu pozisyonlarda yayınlanan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen iş arayan arkadaşlar iş ilanları kategorisinde ilanları listeleyerek başvuru tarihlerini görebilirler. Başvuru tarihi yayında olan ilanlar için internetten üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılır ?

Yayınlanmış olan personel ve işçi alımı ilanlarını kurumun internet sayfası üzerinde bulunan arama filitresini kullanarak ikamet ettiğiniz il ve ilçeyi seçerek süzebilirsiniz. İkamet ettiğiniz ildeki ilanların inceleyerek yayında olan güncel iş ilanlarının başvuru şartlarını inceledikten sonra size uygun olan kadrolara kısa süre içerisinde başvuru yapabilirsiniz.

 
İşkur Şoför Alımı İşkur Büro Görevlisi Alımı İşkur Kurye Alımı İşkur Personel Alımı İşkur İşçi Alımı İşkur 2017 İş İlanları Personel Alımı İşkur İşkur Lise Mezunu Personel Alımı İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
suatsurahi     2018-11-10 Slm adım suat surahi İstanbul Sultangazi de oturuyorum 4 çocuk babasıyım işsizim acil işe ihtiyacım var şöfor olarak çalışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
Uğur MENGÜÇ     2016-11-27 İLANI BULAMADIM İŞKUR SAYFASINDAN NE YAPMAM LAZIM İLANA NASIL BAŞVURURUM