İnfaz Koruma Memuru Alımı

Çok sayıda infaz koruma memuru alınacak.

İnfaz Koruma Memuru Alımı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü iş başvuruları 19 Eylül tarihinde başlayacaktır. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne başvurularla birlikte çok sayıda infaz koruma memuru alınacaktır. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde infaz koruma memuru olarak çalışmak isteyen okurlarımızın en az lise mezunu olmaları ve KPSS'den istenilen puanı almış olmaları gerekmektedir. Eğer CTE genel müdürlüğü tarafından istenilen diğer şartları taşıyorsanız başvuru yapabilirsiniz.

 CTE Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından yoksun olmamak,

- En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

- (Lisans mezunları 01 Ocak 1986, Önlisans ve Ortaöğretim mezunları 01 Ocak 1984 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) 

- Erkeklerde 170 cm., kadınlarda 160 cm.’den kısa boylu olmamak, 

- Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak,

- 18 yaşını doldurmuş olmak,

- KPSS 2016 ve 2014 yapıldığı yılın Ocak ayının 1. günü itibari ile 30 yaşını bitirmemiş olmak,

- KPSS en az 70 almış olmak,

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde infaz koruma memuru alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar Bakanlığın internet sayfasını kullanarak temin edecekleri EK-1 başvuru formunu eksiksiz doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı ya da bilgisayar çıktısını alarak komisyon başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır. Posta veya kargo ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Daha detaylı bilği için Bakanlığın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 
Ceza ve Tevkifevleri memur alımı Personel Alımı Memur Personel Alımı Ceza ve Tevkifevleri memur alımı 2017 Ceza ve Tevkifevleri personel alımı 2017 Ceza ve Tevkifevleri infaz ve korumam memuru alımı Ceza ve Tevkifevler
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.