İlbak Holding Personel Alımı Başvurusu

Merhaba değerli i arayanlar yakın bir tarihte kurulmasına rağmen farklı bir çok sektörde faaliyetlerini sürdüren İlbak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur.

İlbak Holding Personel Alımı Başvurusu

Merhaba değerli i arayanlar yakın bir tarihte kurulmasına rağmen farklı bir çok sektörde faaliyetlerini sürdüren İlbak Holding personel alımı yapacağı pozisyonları kariyer sayfası üzerinden duyurmuştur. İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Kastomonu illerinden personel alımı yapan holding Turizm, Madencilk, Baskı Hizmetleri, Medya ve İnşaat sektöründe çalışmalarını sürdürmektedir. Faaliyette bulunduğu sektörlerdeki şirketleri ile hızlı bir şekilde büyüyen holding bünyesinde yayınlanan iş ilanlarından faydalanmak isteyenler yayında olan ilanlara başvuru yapabilirler.

İlbak Holding İnsan Kaynakları departmanı yayında olan ilanlara yeni hitiyaçları kapsamında yeni ilanlarda eklemektedir. Bu nedenle ilan sayfasını sürekli kontrol etmenizde fayda var. Farklı sektörlerde faaliyet gösterdiği için farklı bir çok pozisyon için ilan yayınlayabilmektedir. Eğer sizde İlbak Holding bünyesinde çalışarak bu kurumda kariyer yapmak istiyorsanız? dilerseniz yayında hangi pozisyonlarda alım yapılıyor beraber inceleyelim.

İlbak Holding İş İlanları

⇒ Satış Temsilcisi
⇒ İş Güvenliği Uzmanı
⇒ Muhasebe Uzmanı
⇒ Elektrik Teknikeri
⇒ İnşaat Mühendisi
⇒ Harita Teknikeri

Yukarıdaki pozisyonlarda alımlar devam etmektedir. Yukarıda sıraladığımız sektörler için alımlarına devam eden holding çok sayıda personel aramaktadır. Holdinge iş başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıda sizlerle paylaştığımız linke tıklayarak ilanlar hakkında verilmiş olan detaylara ulaşabilir size uygun olduğunu düşündüğünüz kadrolara İş Başvurusu yapabilirsiniz.

İlbak Holding İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/ilbak-holding-a-s-is-ilanlari-c15826-p6390/

 
Ankara Holding İş İlanları 2017 İlbak Holding Kariyer İlbak Holding Şirketleri İş Başvurusu İnşaat Sektörü Holdingler İş İlanları Bursa İş İlanları 2017 İzmir İş İlanları 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.