Hotiç Mağazaları Personel Alıyor 2017

Türkiye genelinde beğenilen markalar sıralamasında ilk on marka içerisinde olan firma hem erkek hemde bayan giyiminde tercih edilen markalardan olmayı başarmıştır.

Hotiç Mağazaları Personel Alıyor 2017

Türkiye genelinde beğenilen markalar sıralamasında ilk on marka içerisinde olan firma hem erkek hemde bayanlar için sunduğu ürünler ile tercih edilen markalardan olmayı başarmıştır. Tüm alış veriş merkezlerninde şubeleri olan bu büyük perakende markasının bir çalışanı olmak isteyen okurlarımız yayında olan iş ilanlarına başvuru yapabilirler. Eğer sektörde geçmiş yıllarda deneyiminiz varsa ve iş arıyorsanız firma tarafından yayınlanan iş ilanlarını incelemenizi öneriyoruz. Mağaza müdürü pozisyonun'da depo sorumlusuna farklı birçok pozisyonda alım yapacak olan Hotiç Mağazaları uygun adayları istihdam etmeye devam ediyor.

Hotiç İnsan Kaynakları departmanı yayınlamış olduğu ilanların büyük bir bölümü mağazacılık çalışanlarını ilgilendiriyor. Bu sektör içerisinde görev yapabileceğiniz çok sayıda iş ilanı bulunmaktadır. Eğer istenen şartlara uygun sanız hemen yayında olan ilanlara başvuru yapabilirsiniz.

Hotiç İş İlanları

⇒ Mağaza Müdürü
⇒ Part Time Personeller
⇒ E-Ticaret & Lojistik Elemanı
⇒ Kasa Sorumlusu
⇒ Mağaza Satış Personeli,

Hotiç tarafından en fazla alım yapılan satış danışmanı için istenen şartlar aşağıdaki gibidir. Bu pozisyon için iş başvurusu yapmak isteyenler genel şartları inceleyerek iş başvurusu yapabilirler.

En az Lise mezunu,
Tercihen perakende mağazacılık konusunda deneyimli,
Güler yüzlü, aktif, satış ve sunum becerileri güçlü,
Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen,
İletişimi güçlü, müşteri odaklı, ekip çalışmasına yatkın,
18 – 28 yaş arası,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış yada en az iki yıl tecilli.

Hotiç İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/hotic-ayakkabi-is-ilanlari-c29913-p21878/

 
Hotiç Ayakkabı Personel Alımı 2017 Hotiç Kasa Sorumlusu Alımı Hotiç Personel Alım Şartları 2017 İstanbul Hotiç Mağazaları İş Başvurusu Part Time Hotiç Eleman Alımı 2017 Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.