Hema Çerkezköy Fabrikası Personel Alımı 2017

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 1971 yılında Hattat Holding tarafından temelleri atılan Hema Hidrolik Makina Sanayi üretim tesisleri Dişli Pompa üretimi yaptığı üretim fabrikası için personel alımı yapıyor.

Hema Çerkezköy Fabrikası Personel Alımı 2017

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 1971 yılında Hattat Holding tarafından temelleri atılan Hema Hidrolik Makina Sanayi üretim tesisleri Dişli Pompa üretimi yaptığı üretim fabrikası için personel alımı yapıyor. Özellikle çerkezköy bölgesinde yatırımları ile çok sayıda insana istihdam sağlayan Hema Endüstri Hattat Holding bünyesinde Türkiye’nin lider firmalarından biri olmayı başarmıştır. Hema Otomotiv Sistemleri, Hema Direksiyon Sistemleri,  Hattat Tarım Makinaları Hema Endüstrinin faaliyet gösterdiği sektörlerdendir.

Hema Endüstri b bin kişiden fazla çalışanı olan ve deneyimli personelleri olan büyük bir firmadır. Hema Endüstri Çerkezköy’de 150 bin metrekarelik devasa üretim fabrikası ile Türkiye ekonomisi için üretmeye devam etmektedir. Hema Endüstri yine Çerkezköy’deki direksiyon fabrikasınada işçi ve personeller alarak kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Mekanik, hidrolik ve elektrikli direksiyon kutularının üretimini yaptığı fabrikasında farklı pozisyonlarda işçi ve personel alımlarıda yapılıyor.

Hema Otomotiv üretim tesislerinde ise binek, hafif ve ticari araçlar için ön kaliper fren, arka kampana fren ve servo booster fren üretimide yapılmaktadır. Hattat Holding’in Çerkezköyde bulunan bu üretim fabrikasında çalışmak isteyenler iş başvurusunda bulunabilirler. Mavi yaka pozisyonu için başvurular içib bizzat fabrikalara İnsan Kaynakları departmanına başvuru yapılabildiği gibi, internet sayfasından online iş başvurusu da yapılabilir. Hema Endüstri bünyesinde çalışmak isteyen okurlarımız sayfanın altındaki bağlantı adresinden iş başvuru formunu doldurarak insan kaynakları birimine ulaşabilirler.

http://www.hemaendustri.com.tr/HumanResources.aspx?ID=47

 
Hattat Holding Personel Alımı 2017 Hema Endüstri İş İlanları Hema Direksiyon İş Başvurusu Hema Otomotiv Açık Pozisyonlar Hema Çerkezköy Fabrikası iş Başvurusu Hattat Otomotiv İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Melik çelik     2021-05-09 Benim işe ihtiyacim var 10 senelik tercubem var elim her işe yatik