Hedef Filo Kiralama Personel Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük araç kiralama firması olan Hedef Filo kariyerine sektörde çalışmak isteyenler için iş ilanları yayınlamaya devam ediyor.

Hedef Filo Kiralama Personel Alımı 2017

Türkiye'nin en büyük araç kiralama firması olan Hedef Filo kariyerine sektörde çalışmak isteyenler için iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Yayınlamış olduğu ilanlar ile iş arayan üniversite ve lise mezunlarına iş imkanları sunmaya devam ediyor. Otomobil kiralama firmaları arasında lider konumda bulunan firma özellikle kurumsal müşterilerine özel paket servisleri sunarak büyümeye devam ediyor. Hedef Filo Personel Alımı yapacağı iller arasında İstanbul, Anara, İzmir, Bursa ve Adana gibi büyük şehirler bulunmaktadır. 

Hedef Filo İnsan Kaynakları departmanı tarafından Antalya rent a car yayınlanan ilanlara göre Satış Portföy Yöneticisi, 2.El Satış Uzmanı gibi pozisyonlarda alımlar devam etmektedir. Ayrıca genel başvuruda alan firmanın belirlemiş olduğu şartlar şu şekildedir.

Genel Başvuru Şartları

⇒ Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, örgün eğitimi tamamlamış olan
⇒ Hedef odaklı çalışmayı bilen ve seven
⇒ Analitik beceriye sahip ve raporlama yetenekleri gelişmiş olan
⇒ Takım çalışmasına yatkın ve etkin iletişim becerilerine sahip olan
⇒ Askerliğini tamamlamış olan (Erkek adaylar için)
⇒ MS Office Programları ve Outlook kullanabilen.

Hedef Filo tarafından yayınlanan genel başvuru şartları yukarıda verildiği gibidir. Elbette her ilanın farklı başvuru şartları bulunduğundan en doğru bilgiyi ilanların detaylarını inceleyerek öğrenebilirsiniz. Hedef Filo İş Başvurusu yapmak isteyen okurlarımız aşağıda verilen linke tıklayarak iş başvuru sayfasına ulaşabilirler.

Hedef Filo İş Başvurusu

http://www.kariyer.net/hedef-filo-is-ilanlari-c15029-p5514/

 
Araç Kiralama Sektörü İş İlanları İstanbul Hedef Filo Personel Alımları Hedef Filo Araç Kiralama İş Olanakları Hedef Filo İş Başvurusu Hedef Filo Kariyer 2017 Hedef Filo Üniversite Mezunu İş İlanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.