Hatemoğlu Personel Alımı İş İlanları

Hatemoğlu Personel Alımı Yapacağı Pozisyonları Açıkladı.

Hatemoğlu Personel Alımı İş İlanları

Hatemoğlu Personel Alımı

Hatemoğlu insan kaynakları departmanı ihtiyacı olan pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştur. Hatemoğlu  iş başvurusu yapıp kariyer yaşantınıza yeni bir sayfa açmak istermisiniz? Hatemoğlu iş ilanlarını internet üzerinde yayın yapan farklı kaynakları araştırarak hazırlamış olduğumuz haberimiz sayesinde tüm detaylara ulaşabileceksiniz. Hatemoğlu personel alımı hakkında kariyer sayfalarında sürekli güncel olarak yayınlanan iş ilanlarının tüm detaylarına haberimiz sayesinde kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Hazır giyim mağazacılık sektörünün ülkemizdeki öncü markası olan Hatemoğlu personel alımı yapmaktadır. Sizde Hatemoğlu gibi büyük bir markada çalışmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız haberi inceleyerek firma hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Hatemoğlu İnsan Kaynakları

1962’de İstanbul’da ilk mağazasını açan Hatemoğlu, ilk ihracatını 1979’da İsviçre’de gerçekleştirdi. 1987 yılındaki Uludağ defilesi ile sektörde yepyeni bir çığır açan ve dünya trendlerini takip ederek birikimini yenilikçiliği ile bütünleştiren Hatemoğlu, markaları ile sürdürülebilir başarısını taçlandırdı. Üçüncü kuşağın yönetiminde ana markası “Hatemoğlu 1924” ile birlikte 2003 yılında “@html”nin temellerini atan, 2005 yılında ise “Hatem Saykı”yı hayata geçiren Hatemoğlu, 2010 yılından itibaren “hteen” ile genç müşteri kitlesine de zengin bir koleksiyon sunmaya başladı.

Türkiye’nin özel sektördeki ilk hazır giyim markası olan Hatemoğlu, 1924’te açılan ilk mağaza ile birlikte Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren sektörün öncü firmalarından biri oldu. “Hatem Bey’in oğlu” Mustafa Bey’in Kayseri’de açtığı ilk Hatemoğlu mağazasının ürünleri arasında erkek paltoları ve kadın mantoları yer alıyordu. 1950’lerde hazır canlı sohbet hattı giyimde müşterilerin talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini sürekli arttıran ve hazır giyime odaklanan Hatemoğlu, Ankara Radyosu’na reklam veren ilk Anadolu markası olarak kalite ve güvenin adresi oldu.

Hatemoğlu İş Başvurusu

Personel alımlarını Türkiye genelinde hizmet vermekte olan mağazaları için ilanlar yayınlamaktadır. İlanlarını kariyer sayfaları aracılığı ile duyuran Hatemoğlu kendi internet sitesi üzerinden de iş başvurularını almaktadır. Sizde altta vereceğimiz linki kullanarak kariyer sayfasını ziyaret ederek güncel iş ilanlarını görebilirsiniz.

http://www.hatemoglu.com/tr/kariyer

 
Hatemoğlu Eleman Alımı Hatemoğlu İnsan Kaynakları Hatemoğlu İş Başvurusu Hatemoğlu İş İlanları Hatemoğlu Personel Alımı 2017 Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İş Bilgisi
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Sinan şahin     2019-07-23 Sabri özelde bant şefliği yaptim bant im kapaninca fason takibi yaptim aydınlı grupta çino denim tekniker olarak çalıştım aydınlı aymoda kapaninca şu an iş arıyorum