Hastanelere Binlerce Kişi İşe Alınacak

Kamu Hastanelerinin çalışan ihtiyaçlarını gidermek için 10 bin kişi istihdam edilecek.

Hastanelere Binlerce Kişi İşe Alınacak

10 Bin Kişi Hastanelere İşe Alınacak

Kamu kurumlarında çalışmak için KPSS sınavından başarılı olmuş binlerce aday atama bekliyor atama bekleyen binlerce kişi için yeni bir iş fırsatı doğdu. Sağlık personeli olarak çalışmak isteyen memur adaylarını yakından ilğilendiren bilgiler haberimizin detaylarında yer alıyor. Kamu hastanelerinde görevlendirilmek üzere 10 bin sağlık personelinin istihdam edileceği duyurulmuştur. Sağlık bakanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kamu hastanelerinde farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere 2016 - 2017 yıllarında 10 bin sağlık personelinin kamuda görevlendirileceği bilgisi bakanlık tarafından bildiriliştir.

10 Bin Sağlık Personeli Alınacak

KPSS şartı olmadan kamu hastanelerine personel alımı yapılacağı Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulmuştur. Sağlık bakanlığı 2016 ve 2017 yılları arasında on binlerce sağlık personeli alımı için müjdeyi verdi. Şehir hastanelerinde görevlendirilecek personeller için iş başvurularının yakında başlaması bekleniyor.

Yozgat,Elazığ,Adana,Ankara Bilkent,İzmir Bayraklı, Bursa Çevrimsiz Bonus Veren Siteler,Gaziantep, Konya,Kayseri ve Mersin,Isparta, Kocaeli, Manisa,İstanbul Başakşehir'de inşaatı devam etmekte olan 25 bin yatak kapasitesine sahip 16 büyük şehir hastanesi 2017 senesinde hizmet vermeye başlayacak. 2018 yılı içerisinde ise toplamda 43 bin yatak kapasiteli 34 büyük hastane daha ülkemizin farklı illerinde hizmete açılacak. Kamu tarafından hizmet vermeye başlayacak olan bu büyük hastanelere onbinlerce kişi için ekmek kapısı olacak. Yapımı devam etmekte olan hastanelere güvenlik görevlisi, temizlik personeli, sekreter, destek personelleri ve sağlık memurları alınacaktır.

Hastaneler için personel alımları mülakatla yapılacak olup KPSS sınavı olmadan alımla devlet kapısının da yolu açılmış olacaktır. Bu hastanelerde görev alacak ve KPSS sınavı istenmeyecek adayların taşeron firmalar tarafından işe alınması beklenmektedir. Hastane personel alım ihaleleri genel sekreterlikler tarafından yapılacaktır. Bu pozisyonlarda çalışmak isteyenlerin hastanelerin sıcak sohbet hattı genel sekreterliklere CV bırakarak başvuru yapabilecekleri belirtildi.

 

 
Devlet Hastanesi Personel Alımı Hastane İş Başvurusu Devlet Hastanesi İş Başvuru Kamu Hastaneleri İş Başvurusu Hastane Hemşire Alımı Hastane Laborant Alımı Hastane İş Başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.