Hastane Temizlik Elemanı Alımı 2017

Sağlık sektörü her geçen gün gelişiyor ve yeni hastaneler açıyor, mevcut hastaneler ve yeni açılan hastaneler bünyesine temizlik elemanı alımı yaparak istihdama büyük katkı sağlıyor.

Hastane Temizlik Elemanı Alımı 2017

Sağlık sektörü her geçen gün gelişiyor ve yeni hastaneler açıyor, mevcut hastaneler ve yeni açılan hastaneler bünyesine temizlik elemanı alımı yaparak istihdama büyük katkı sağlıyor. Bu hasteneler genellikle temizlik elemanlarında deneyim ararken deneyimsiz olan adaylarada iş imkanları sunuyor. Sizde en az ilköğretim mezunuysanız vereceğimiz bilgiler sayesinde çevrenizde hizmet vermekte olan hastanelerden birine iş başvurusu yaparak 2017 yılına hayal ettiğiniz bir işe sahip olabilirsiniz. Temizlik elemanları sadece taşeron firmalar aracılığı ile alınmıyor,hastaneler kendisi de alım yapabilmektedir.

Bay veya bayan ayrım yapmadan yayınlanan ilanlarını takip ederek iş sahibi olabilirsiniz. Temizlik elemanı alımı iş başvuru formu aracılığı ile yapılmaktadır. İlan yayınlayan hastaneler başvuru şartlarını belirleyerek iş arayanlar için ilanlarını yayınlamaktadır. Genel olarak başvuru şartları aşağıdaki gibi veriliyor.

Temizlik Görevlisinde Aranan Şartlar:

⇒ Daha önce bu alanda çalışmış olması tercih sebebi olabiliyor
⇒ Ayakta bu işi yapmasına engel bir sağlık problemi bulunmamak
⇒ Ortalama olarak 35 yaşını aşmamış olmak
⇒ Vardiyalı çalışabilmeye uygun
⇒ Takım Çalışması yapabilen
⇒ En az İlköğretim Mezunu Olmak
⇒ Erkek Adaylar için askerliğini tamamlamış ya da 2 yıl tecilli olması.

Hastaneler alımlarda genellikle yukarıdaki şartları aramaktadır. Bu mesleği yapmanız için çok fazla deneyimede ihtiyacınız yok verilen işi zamanında ve istenildiği şekilde yapmanız yeterlidir. Cinsiyet ayrımı yapmadan temizlik elemanı yapan bu hastaneler çalışanlarına asgari ücret ve sigorta yaparak sıcak bir ortamda çalışma imkanı sunuyor. Sizde alttaki bağlantıyı tıklayıp iş ilanlarını inceleyerek iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/temizlik-gorevlisi-is-ilanlari-p1863  

 
Temizlik Elemanı Arayan Hastaneler Temizlik İşçisi Arayan Firmalar İlköğretim Mezunu Temizlik İşi 2017 Özel Hastaneler Temizlik Elemanı Alımı 2017 Temimlikçi İş Başvurusu Temizlik Elemanı Aranıyor
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Saim     2018-09-16 İş arıyorum
Harun öte     2018-09-12 Temizlik IŞİD'e yapabilirim
Remziye     2018-01-11 Hastane de kat hizmetleri olarak çalışmak istiyorum
ömer     2017-05-09 hastadeniz bünyesinde temizlikci olarak çalışmak isterim cfg-123@hotmail.com
Polat sal     2017-01-08 Antalya konya altı da yasiyorum Acil işe ihtiyacım var evliyim eşim hamile sigorta ihtiyacım var en önemlisi donerseniz çok sevinirim tel
Polat sal     2017-01-08 Acil işe ihtiyacım var evliyim eşim hamile sigorta ihtiyacım var en önemlisi donerseniz çok sevinirim
Tahir bayram     2017-01-04 Temizlik işi arıyorum
mesut duman     2017-01-01 is ariyorum acil